Advies ING

 • Amsterdamse beurs geeft terrein prijs

  Woensdag 18 januari 2017 14:53

  De Amsterdamse beurs moest afgelopen week (met slotkoersen van dinsdag) terrein prijsgeven. Zowel de AEX als de Midkap verloor 0,6%, in lijn met de brede Europese aandelenmarkt. Protectionistische uitspraken van Donald Trump drukten de stemming onder beleggers; hij dreigt buitenlandse ondernemingen die producten bestemd voor de Amerikaanse markt in het buitenland produceren met importtarieven van ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Dalende trend ten einde

  Dinsdag 25 oktober 2016 13:07

  Veel Nederlandse aandelen keren de laatste weken de dalende trend de rug toe. Banken doen het weer beter en ING wordt zelfs koopwaardig. Tijd voor een aantal adviesverhogingen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Fugro Van Lanschot BinckBank AholdDelhaize ING
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan..

  Lees meer
 • Gratis: drie fijne financials

  Dinsdag 18 juli 2017 10:46

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Volgende week alle buitenlandse aandelen die wij op grond van technisch..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen Uitgelicht

  Vrijdag 28 april 2017 09:45

  koersdoel van €14,22. BESI ING Research schroefde op maandag 10 april het koersdoel flink op. De aandelen van BE Semiconductor Industries waren al voorzien van het..

  Lees meer
 • Drie koopwaardige Nederlandse financials

  Dinsdag 14 maart 2017 10:22

  Een keer in de maand maakt Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden we het actuele overzicht van onze fundamentele kooptips voor Nederlandse aandelen. Volgende week publiceren wij het overzicht van onze kooptips voor bui..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed