Advies Wolters Kluwer

 • De week die komen gaat: cijfers Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans

  Zondag 30 oktober 2016 00:00

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 44 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans. Ook de columns van Karel Mercx en Ivan Snurer zullen weer stof doen opwaaien. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te mel..

  Lees meer
 • Portefeuille NL: Beurs tevreden over Wolters

  Woensdag 11 mei 2016 00:00

  De portefeuille NL heeft deze week weer wat van zijn achterstand op de AEX ingelopen. Woensdag maakte Wolters Kluwer in een overwegend kwalitatieve update de prestaties over het eerste kwartaal bekend. De omzet steeg in deze periode met 3% autonoom met een sterke bijdrage van de divisie Digital & Services. Wolters Kluwerrekent nog steeds op een operationele winstmarge va..

  Lees meer
 • Nederlandse dividendtoppers

  Vrijdag 1 april 2016 00:00

  Vorige maand besteedde ik in het Dividend E-magazineal kort aandacht aan een aantal Nederlandse aandelen die hun divi­dend (opnieuw) met een mooi percentage verhoogd hadden. Inmiddels zijn we vier weken verder en is het een mooi moment om de voorlopige balans voor 2016 op te maken. Allereerst is er Wolters Kluwer, dat het afgelopen jaar in meerdere opzichten een positieve u..

  Lees meer
 • Portefeuille NL: Op naar de kwartaalcijfers

  Woensdag 13 april 2016 00:00

  Onze Nederlandse aandelenportefeuille laat sinds begin dit jaar nog steeds een kleine min van 0,9% zien, waarmee wij achterblijven bij de AEX, die inmiddels in de plus is beland. De afgelopen maanden hebben wij enkele wijzigen doorgevoerd, die tot op heden goed hebben uitgepakt, maar tijd nodig hebben om echt effect te sorteren. Grootste daler is Accellmet -12,2%, gevolgd..

  Lees meer
 • Portefeuille NL: Kwartaalcijfers vallen niet tegen

  Woensdag 20 april 2016 00:00

  De Nederlandse aandelenportefeuille heeft een lekker weekje achter de rug. Sinds de start van het jaar staan we op een plus van 1,4%. De minnen beperken zich tot Accell(-8,4%) en Aalberts(-3,6%). Dubbelcijferig in de plus staan Wolters Kluwer(+16,3%) en Randstad(+12,6%). Het twee weken geleden aangekochte AkzoNobelstaat al op +9,5%. Akzo kwam dinsdag met mooie ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed