Advies Wolters Kluwer

 • Portefeuille NL: Beurs tevreden over Wolters

  Woensdag 11 mei 2016 15:11

  De portefeuille NL heeft deze week weer wat van zijn achterstand op de AEX ingelopen. Woensdag maakte Wolters Kluwer in een overwegend kwalitatieve update de prestaties over het eerste kwartaal bekend. De omzet steeg in deze periode met 3% autonoom met een sterke bijdrage van de divisie Digital & Services. Wolters Kluwerrekent nog steeds op een operationele winstmarge va..

  Lees meer
 • Portefeuille NL: Kwartaalcijfers vallen niet tegen

  Woensdag 20 april 2016 14:28

  De Nederlandse aandelenportefeuille heeft een lekker weekje achter de rug. Sinds de start van het jaar staan we op een plus van 1,4%. De minnen beperken zich tot Accell(-8,4%) en Aalberts(-3,6%). Dubbelcijferig in de plus staan Wolters Kluwer(+16,3%) en Randstad(+12,6%). Het twee weken geleden aangekochte AkzoNobelstaat al op +9,5%. Akzo kwam dinsdag met mooie ..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans

  Zondag 30 oktober 2016 07:27

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 44 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans. Ook de columns van Karel Mercx en Ivan Snurer zullen weer stof doen opwaaien. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te mel..

  Lees meer
 • Nederlandse dividendtoppers

  Vrijdag 1 april 2016 11:20

  Vorige maand besteedde ik in het Dividend E-magazineal kort aandacht aan een aantal Nederlandse aandelen die hun divi­dend (opnieuw) met een mooi percentage verhoogd hadden. Inmiddels zijn we vier weken verder en is het een mooi moment om de voorlopige balans voor 2016 op te maken. Allereerst is er Wolters Kluwer, dat het afgelopen jaar in meerdere opzichten een positieve u..

  Lees meer
 • AEX levert een procentje in

  Woensdag 18 mei 2016 13:04

  De afgelopen bladweek (woensdag t/m dinsdag) heeft de beurs een procentje ingeleverd. Woensdag daalde de AEX (-0,4%). De ijzerertsprijs herstelde wat, waarvan ArcelorMittal(+4,0%) profiteerde. Het werd die dag de grootste stijger in de AEX, gevolgd door Altice(+3,5%) ondanks wat tegenvallende kwartaalcijfers. De kwartaalcijfers van Wolters Kluwer(+1,3%) werden goed on..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed