Nieuws Wolters Kluwer

 • Beursblik: Barclays verhoogt advies Wolters Kluwer

  Maandag 27 juni 2016 10:15

  Barclays ziet lage blootstelling uitgever aan Verenigd Koninkrijk.
  Het advies voor Wolters Kluwer is door Barclays verhoogd van Gelijkgewogen naar Overwogen, terwijl het koersdoel omhoog ging van 35,00 naar 38,00 euro. Dit schreef Barclays maandag in een bedrijfsanalyse.
  In zijn analyse heeft Barclays het bedrijf onderworpen aan een inschatting van de gevolgen van het besluit van een meerderheid..

  Lees meer
 • Dividendvoorstel Wolters Kluwer krijgt goedkeuring

  Donderdag 21 april 2016 15:32

  Aandeelhouders geven goedkeuring tijdens jaarvergadering.

  Aandeelhouders van Wolters Kluwer hebben tijdens de jaarvergadering ingestemd met alle agendapunten, waaronder het dividendvoorstel. Dit maakte de uitgever donderdag bekend.
  Deze goedkeuring betekent dat aandeelhouders van Wolters Kluwer een slotdividend van 0,57 euro per aandeel tegemoet kunnen zien. Het totale dividend over 2015 komt ..

  Lees meer
 • Wolters Kluwer rondt overname Emmi af

  Dinsdag 15 november 2016 17:32

  Overname ter waarde van 170 miljoen dollar.
  (ABM FN-Dow Jones) Wolters Kluwer heeft de overname van Emmi Solutions afgerond. Dit maakte de uitgever dinsdag bekend.
  Emmi bemoedigt patiënten om actiever deel te nemen in hun gezondheidszorg, wat de resultaten verbetert en mogelijk de kosten van zorg omlaag kan brengen. Volgens Wolters Kluwer sluiten de oplossingen die Emmi biedt aan op zijn bestaan..

  Lees meer
 • Beursblik: Goldman Sachs verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

  Vrijdag 13 januari 2017 09:17

  Aandeel blijft op verkooplijst.
  (ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft het koersdoel voor het aandeel Wolters Kluwer verhoogd van 35,40 naar 37,20 euro met handhaving van een verkoopadvies.
  Analisten van de Amerikaanse zakenbank verwachten dat personeelswerving in de Amerikaanse juridische sector voor Wolters Kluwer minder impact heeft gezien de focus van het data- en data-analysebedrijf op effi..

  Lees meer
 • Beursblik: ING verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

  Dinsdag 27 september 2016 08:22

  Koopaanbeveling gehandhaafd.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 37,50 naar 43,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.
  Analist Emmanuel Carlier heeft zijn taxaties licht aangepast volgend op de halfjaarresultaten. Zo heeft de marktvorser zijn ramingen voor de aangepaste operationele winst met circa 1,5 procent verhoogd vanwege de sterker dan verwachte marg..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed