Advies Aalberts

 • Aalberts en AND stelen de show binnen oplopende AEX

  Dinsdag 19 september 2017 16:22

  Industries, zonder dat daar een aantoonbare reden voor was. Een van de andere stijgers was Ahold Delhaize (2,4%), nadat het dinsdag €750 mln ophaalde met een nieuwe..

  Lees meer
 • Na cijferbombardement kleine stijging

  Dinsdag 1 augustus 2017 14:34

  Industries: +5,4% ABN AMRO: +0,7% Aegon: +1,3% Ahold Delhaize: +0,2% AkzoNobel: +1,5% Altice: -1,1% ArcelorMittal: +2% ASML: -2,7% Boskalis Westminster: +1,7% DSM: -0,9..

  Lees meer
 • Nederlandse industrie blijft groeien

  Dinsdag 10 oktober 2017 16:30

  De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in augustus dit jaar bijna 4% hoger dan in augustus 2016. Dat maakte het CBS dinsdag bekend. De stijging was iets groter dan in juli. Al bijna twee jaar produceert de industrie meer dan in dezelfde periode twaalf maanden eerder. De productie van de transportmiddelenindustrie groeide het sterkst. Ook de productie van de chemische industrie..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Gevangen aandelen

  Dinsdag 18 oktober 2016 15:16

  Over het algemeen is het technische beeld van Nederlandse individuele aandelen redelijk tot goed. Toch zitten er nog steeds veel gevangen in een horizontale bandbreedte, wat een structurele stijging tegenhoudt. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: IMCD Aalberts ASMI KPN ArcelorMittal

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Smallcaps verzwakken

  Maandag 22 mei 2017 13:09

  Het technische beeld van twee smallcaps is aan het afbrokkelen. Dat is voor het eerst in lange tijd, al dient zich nog geen nieuwe trend aan.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: OCI Brunel Flow Traders Aalberts ICT Group     Lees ook: Technische Analyse Altice
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voo..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed