Nieuws Imtech

 • Curatoren Imtech slepen KPMG voor rechter

  Maandag 19 juni 2017 13:17

  ..ROTTERDAM (ANP) - De curatoren van het failliete installatiebedrijf Imtech slepen KPMG voor de rechter. Het accountantsbureau weigert documenten te verstrekken die volgens de juristen van belang zijn om de oorzaken te achterhalen van de grote financiële problemen waaronder de..

  Lees meer
 • Britse en Ierse delen Imtech doorverkocht

  Dinsdag 6 juni 2017 20:08

  ..LONDEN (ANP) - De voormalige Britse en Ierse onderdelen van het failliete installatiebedrijf Imtech komen in handen van het Franse energieconcern EDF. Dat versterkt daarmee naar eigen zeggen zijn aanbod aan technische diensten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.Imtech ging twee jaar geleden ten on..

  Lees meer
 • Zware straf voor ex-topman Imtech Duitsland

  Woensdag 22 februari 2017 17:04

  ..HAMBURG (ANP) - De voormalige topman van de Duitse tak van installatiebedrijf Imtech is veroordeeld tot drie jaar en elf maanden cel. Klaus Betz werd woensdag door de rechtbank in Hamburg schuldig bevonden aan verduistering van een grote som geld, bevestigde een woordvoerster van de re..

  Lees meer
 • Rechter herroept boetes bestuurders Imtech

  Maandag 24 april 2017 17:29

  ..ROTTERDAM (ANP) - Oud Imtech-bestuurders René van der Bruggen en Boudewijn Gerner hoeven de hoge boetes die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) eerder aan hen oplegde, toch niet te betalen. De rechter in Rotterdam heeft de boet..

  Lees meer
 • Handel in aandeel Imtech stopt

  Maandag 19 december 2016 17:58

  ..Handel stopt op 30 december 2016.
  (ABM FN-Dow Jones) De handel in het aandeel Imtech aan Euronext wordt per 30 december 2016 beëindigd. Dit meldden de curatoren van het bedrijf maandag nabeurs.
  De notering van het aandeel zal op 2 januari 2017 worden geschrapt.
  Door: ABM Financial Ne..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed