Nieuws Imtech

 • Imtech is failliet

  Donderdag 13 augustus 2015 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal Imtech nv (IM.AE) is donderdag door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Dit heeft de technisch dienstverlener aan het eind van de middag bekendgemaakt.
  Aanvullend daarop zijn ook de onderdelen Imtech Capital bv, Imtech bv en Imtech Group bv failliet verklaard. De divisies Marine en Nordic zijn apart gezet van de groep en vallen onder het beheer van de curators van Imtech, met de potentie om (deels) te worden verkocht aan derden om zoveel als mogelijk het v..

  Lees meer
 • Curatoren Imtech verkopen onderdelen van Imtech Industrial Services

  Dinsdag 8 september 2015 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--De curatoren van Royal Imtech nv (IM.AE) melden dinsdag nabeurs dat het faillissement van Imtech Industrial Services bv eerder op de dag is uitgesproken.
  Daarnaast melden de curatoren dat een meerderheid van de circa 900 werknemers aan de slag kan bij verschillende kopers van activa en activiteiten van Imtech Industrial Services.
  Zo is met Kentech een overeenkomst gesloten over het overnemen van de activiteiten van de locaties van Shell Pernis en Shell Moerdijk. Met Verw..

  Lees meer
 • Imtech is failliet verklaard

  Donderdag 13 augustus 2015 00:00

  GOUDA (AFN) - De geplaagde technisch dienstverlener Imtech is failliet verklaard door de rechtbank in Rotterdam. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.Volgens Imtech zijn de onderdelen Marine en Nordic buiten de groep geplaatst met het oog op een gehele of gedeeltelijke verkoop van die divisies. Daardoor moeten 7300 van de ruim 22.000 banen behouden blijven. Marine zal worden verkocht aan Pon Holdings en Parcom Capital, terwijl voor de divisie Nordic het verkoopproces nog loopt en naar verwach..

  Lees meer
 • Imtech is failliet - Update

  Donderdag 13 augustus 2015 00:00

  (Update van eerder gepubliceerd bericht 'Imtech is failliet' om commentaar curators toe te voegen)

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal Imtech nv (IM.AE) is donderdag door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Dit heeft de technisch dienstverlener aan het eind van de middag bekendgemaakt.
  De divisies Imtech Marine en Imtech Nordic zijn onmiddellijk na het faillissement ondergebracht in een nieuwe vennootschap. Imtech Nordic zal voor nu onderdeel blijven van die nieuwe entiteit en Imtech Mari..

  Lees meer
 • Twee onderdelen Imtech verkocht

  Donderdag 20 augustus 2015 00:00

  ROTTERDAM (ANP) - Imtech Belgium en Imtech Toegangstechniek worden overgenomen. Dat hebben de curatoren woensdagavond laten weten. Installatiebedrijf Imtech werd vorige week failliet verklaard.Het Belgische bouwbedrijf Cordeel Groep neemt Imtech Belgium over. Imtech Toegangstechniek wordt gekocht door Record Holding Nederland, een dochteronderneming van Agta Record AG. Dit is een Zwitsers bedrijf dat is gespecialiseerd in geautomatiseerde deuren.Volgens de curatoren zijn door de overname achthon..

  Lees meer

 

 

  

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed