Nieuws Arcelor Mittal

 • Arcelor voorziet groei in vraag naar staal

  Vrijdag 10 februari 2017 07:22

  LUXEMBURG (ANP) - ArcelorMittal heeft zijn bedrijfsresultaat vorig kwartaal sterk weten te verbeteren in een aantrekkende markt en verwacht dat de vraag naar staal in 2017 verder toeneemt. Dat maakte de in Amsterdam genoteerde staalproducent vrijdag bekend.Arcelor boekte in de laatste drie maanden van 2016 een brutoresultaat (ebitda) van 1,66 miljard dollar. Dat is 51 procent meer dan een jaar eer..

  Lees meer
 • Koolhaas in race ontwerp hoofdkantoor Arcelor

  Vrijdag 19 mei 2017 07:38

  LUXEMBURG (ANP) - Het architectenbureau van de wereldberoemde Nederlandse architect Rem Koolhaas behoort tot de drie finalisten voor het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor van staalgigant ArcelorMittal in Luxemburg.Koolhaas is in de running voor de opdracht samen met het bureau van zijn eveneens wereldberoemde collega Norman Foster en het Franse Wilmotte & Associés. Het nieuwe hoofdkantoor va..

  Lees meer
 • Arcelor trekt AEX naar nieuw slotrecord

  Vrijdag 13 oktober 2017 18:21

  AMSTERDAM (ANP) - Staalconcern ArcelorMittal was vrijdag flink in trek op de beurs in Amsterdam. Het aandeel won meer dan 7 procent en hielp daarmee de AEX-index aan de hoogste slotstand van het jaar. Op de andere Europese beurzen bleven de koersuitslagen beperkt.De hoofdindex op Beursplein 5 eindigde 0,6 procent hoger op 546,21 punten. De MidKap kreeg er 0,1 procent bij op 829,88 punten. Parijs d..

  Lees meer
 • Arcelor helpt AEX aan nieuw jaarrecord

  Vrijdag 13 oktober 2017 11:58

  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse AEX-index scherpte vrijdag het jaarrecord verder aan, mede dankzij een sterke koerswinst van ArcelorMittal. Elders in Europa lieten de beurzen een gemengd beeld zien. Beleggers hielden de blik gericht op de Verenigde Staten, waar de banken Wells Fargo en Bank of America met cijfers komen en de jongste inflatieramingen op het programma staan.De hoofdindex op Beurspl..

  Lees meer
 • Bedrijvigheid rond Chicago groeit in zelfde tempo

  Donderdag 31 augustus 2017 16:08

  Inkoopmanagersindex in augustus weer op 58,9.
  (ABM FN-Dow Jones) De bedrijvigheid rond de regio Chicago in de Verenigde Staten is in augustus in een zelfde tempo gegroeid als een maand eerder. Dit meldde het Institute for Supply Management donderdag.
  De inkoopmanagersindex kwam zowel in juli als in augustus uit op 58,9.
  "Na de scherpe stijging van de index in juni naar het hoogste punt in meer ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed