Nieuws Unibail-Rodamco

 • Damrak start vlak aan handelsdag

  Vrijdag 21 oktober 2016 08:30

  Futures neutraal.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs gaat vrijdag naar verwachting een neutrale opening tegemoet. Wall Street gaf donderdagavond licht terrein prijs, terwijl ook de beurzen in Azië vanochtend licht lager noteren.
  Futures op de AEX index wezen ruim een half uur voor de beursgong op een onveranderde opening. Donderdag steeg de hoofdgraadmeter van het Damrak nog 0,3 procent, na..

  Lees meer
 • Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel Aperam naar 52 euro

  Vrijdag 21 oktober 2016 08:31

  Koopadvies gehandhaafd.
  (ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor Aperam verhoogd van 46,00 naar 52,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
  De analisten van de Duitse zakenbank werden positiever over Aperam vanwege de ontwikkelingen in Brazilië, dat wil zeggen een traag maar geleidelijk economisch herstel, en de sterke ontwikkeling van de vrije kasstroom. Berenberg verw..

  Lees meer
 • Estée Lauder neemt cosmeticabedrijf over

  Vrijdag 21 oktober 2016 14:59

  Geen financiele details genoemd.
  (ABM FN-Dow Jones) Estée Lauder heeft een overeenkomst getekend voor de overname van BECCA Cosmetics, een fabrikant van make-up producten. Dit meldde het Amerikaanse cosmeticabedrijf vrijdag, zonder financiële details te noemen.
  "BECCA Cosmetics is een prachtige aanvulling op onze portefeuille van prestigieuze schoonheidsproducten", aldus CEO Fabrizio Freda van E..

  Lees meer
 • Damrak sluit licht hoger

  Vrijdag 21 oktober 2016 18:11

  Amsterdamse beurs wint ook op weekbasis.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is vrijdag na een relatief rustige handelsdag in het groen gesloten. De AEX sloot 0,3 procent hoger op 457,40 punten, terwijl de AMX een pas op de plaats maakte. Op weekbasis won de AEX 1,5 procent.
  Beleggingsspecialist Tycho Schaaf van Lynx sprak van een "zeer kalme dag met weinig impulsen". Volgens Schaaf kijken b..

  Lees meer
 • AT&T wil Time Warner inlijven

  Vrijdag 21 oktober 2016 18:16

  Deal wordt op zijn vroegst dit weekend aangekondigd.
  (ABM FN-Dow Jones) AT&T voert vergevorderde gesprekken om Time Warner over te nemen. Dit meldde The Wall Street Journal vrijdag op basis van bronnen.
  Een deal zou op zijn vroegst dit weekend aangekondigd kunnen worden. Welk prijskaartje aan de fusie hangt is nog niet duidelijk en de gesprekken kunnen nog stuklopen, zeiden de bronnen tegen de A..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed