Advies Altice

 • De week die komen gaat: PostNL, Altice, SBM Offshore, Aegon en Flowtraders komen met cijfers

  Zondag 7 augustus 2016 08:22

  Wekelijks blikken we op zondag vooruit op de week die komen gaat. In week 31 zullen vooral de halfjaarcijfers van PostNL, Altice, SBM Offshore, Aegon en Flowtraders de aandacht trekken. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te melden voor onze alerts (alleen voor abonnees). De kom..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Vopak, PostNL, Altice, ArcelorMittal en Flow Traders en extra nieuwsbrief verkiezingen VS

  Zondag 6 november 2016 07:45

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 45 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Vopak, PostNL, Altice, ArcelorMittal en Flow Traders. Ook de blogs van Karel Mercx, Ivan Snurer en Vincent van Roon zullen weer stof doen opwaaien. En uiteraard besteden we voorafgaande en na afloop veel aandacht aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, onder meer met een extra nie..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Diversiteit neemt toe

  Dinsdag 29 november 2016 16:43

  Het Nederlandse aandelenlandschap kent op dit moment een enorme diversiteit. Sommige aandelen laten een sterk technisch beeld zien, terwijl andere fondsen juist op weg zijn naar lagere koersniveaus. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: DSM TMG Boskalis Westminster Value8 AMG   Lees ook: Technische Analyse Altice
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit arti..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: kwetsbare aandelen

  Dinsdag 20 september 2016 13:51

  Afgelopen week was er geen algemene trend te zien in het Nederlandse universum. Hier en daar verbetert het technische beeld van individuele aandelen, maar Royal Dutch Shell, Heineken en Wereldhave zijn kwetsbaar.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen:
  Royal Dutch Shell Heineken Wereldhave
  Altice Sligro

  Lees meer
 • Jaarrecord voor AEX

  Woensdag 7 september 2016 14:39

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) was er een van records. Woensdag passeerde de AEX even de hoogste slotstand van het jaar (456,46), maar sloot uiteindelijk toch 0,3% in de min. Aan het eind van de handel werd bekend dat de olievoorraden in de VS waren gestegen, wat de olieprijs en de beurs onder druk zette. De financials beleefden voor de tweede dag op rij een positieve dag. Altice ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed