Advies Altice

 • ING tempert enthousiasme over Altice iets

  Maandag 4 april 2016 09:15

  ING heeft zijn koersdoel voor Altice verlaagd, maar vindt het aandeel nog wel koopwaardig. Altice moet hogere investeringen doen in met name Frankrijk die de vrije kasstroom zullen drukken. Voor ING reden het koersdoel voor het aandeel te verlagen van €26 naar €24. Wel heeft ING zijn koopadvies voor het telecombedrijf om meerdere redenen herhaald. Zo verwacht de bank dat ..

  Lees meer
 • Schimmig aandeel Altice veroorzaakt onrust

  Dinsdag 5 april 2016 13:55

  Beleggers in Altice hebben een onrustig weekend achter de rug. Vrijdagavond nabeurs werd bekend dat de overname van Bouygues door Orange definitief niet doorgaat, en dat bracht veel teweeg. Dat het afketsen van de overname een negatieve impact zou hebben op het aandeel Altice was voor beleggers wel duidelijk. De vraag was alleen hoe groot het koersverlies zou worden. Maandag daa..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: PostNL, Altice, SBM Offshore, Aegon en Flowtraders komen met cijfers

  Zondag 7 augustus 2016 08:22

  Wekelijks blikken we op zondag vooruit op de week die komen gaat. In week 31 zullen vooral de halfjaarcijfers van PostNL, Altice, SBM Offshore, Aegon en Flowtraders de aandacht trekken. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te melden voor onze alerts (alleen voor abonnees). De kom..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Vopak, PostNL, Altice, ArcelorMittal en Flow Traders en extra nieuwsbrief verkiezingen VS

  Zondag 6 november 2016 07:45

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 45 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Vopak, PostNL, Altice, ArcelorMittal en Flow Traders. Ook de blogs van Karel Mercx, Ivan Snurer en Vincent van Roon zullen weer stof doen opwaaien. En uiteraard besteden we voorafgaande en na afloop veel aandacht aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, onder meer met een extra nie..

  Lees meer
 • AEX levert een procentje in

  Woensdag 18 mei 2016 13:04

  De afgelopen bladweek (woensdag t/m dinsdag) heeft de beurs een procentje ingeleverd. Woensdag daalde de AEX (-0,4%). De ijzerertsprijs herstelde wat, waarvan ArcelorMittal(+4,0%) profiteerde. Het werd die dag de grootste stijger in de AEX, gevolgd door Altice(+3,5%) ondanks wat tegenvallende kwartaalcijfers. De kwartaalcijfers van Wolters Kluwer(+1,3%) werden goed on..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed