Advies Altice

 • De week die komen gaat: PostNL, Altice, SBM Offshore, Aegon en Flowtraders komen met cijfers

  Zondag 7 augustus 2016 08:22

  Wekelijks blikken we op zondag vooruit op de week die komen gaat. In week 31 zullen vooral de halfjaarcijfers van PostNL, Altice, SBM Offshore, Aegon en Flowtraders de aandacht trekken. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te melden voor onze alerts (alleen voor abonnees). De kom..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Vopak, PostNL, Altice, ArcelorMittal en Flow Traders en extra nieuwsbrief verkiezingen VS

  Zondag 6 november 2016 07:45

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 45 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Vopak, PostNL, Altice, ArcelorMittal en Flow Traders. Ook de blogs van Karel Mercx, Ivan Snurer en Vincent van Roon zullen weer stof doen opwaaien. En uiteraard besteden we voorafgaande en na afloop veel aandacht aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, onder meer met een extra nie..

  Lees meer
 • AEX levert een procentje in

  Woensdag 18 mei 2016 13:04

  De afgelopen bladweek (woensdag t/m dinsdag) heeft de beurs een procentje ingeleverd. Woensdag daalde de AEX (-0,4%). De ijzerertsprijs herstelde wat, waarvan ArcelorMittal(+4,0%) profiteerde. Het werd die dag de grootste stijger in de AEX, gevolgd door Altice(+3,5%) ondanks wat tegenvallende kwartaalcijfers. De kwartaalcijfers van Wolters Kluwer(+1,3%) werden goed on..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: onderliggende twijfel

  Dinsdag 12 juli 2016 15:28

  Ondanks het stevige herstel na de Brexit-dip blijkt er toch veel twijfel te zijn onder Nederlandse beleggers. Een viertal aandelen laat een verslechtering zien van het technisch beeld. Wessanen daarentegen breekt uit naar boven.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen:
  Altice NN Group Wessanen
  Aalberts KPN

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: kwetsbare aandelen

  Dinsdag 20 september 2016 13:51

  Afgelopen week was er geen algemene trend te zien in het Nederlandse universum. Hier en daar verbetert het technische beeld van individuele aandelen, maar Royal Dutch Shell, Heineken en Wereldhave zijn kwetsbaar.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen:
  Royal Dutch Shell Heineken Wereldhave
  Altice Sligro

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed