Nieuws ABN AMRO

 • Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel ABN AMRO

  Dinsdag 6 december 2016 12:05

  ABN AMRO geen favoriet meer.
  (ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft het koersdoel voor het aandeel ABN AMRO verhoogd van 22,90 euro naar 24,50 met handhaving van het advies op Overwogen, terwijl het aandeel wel van de zogeheten Favorietenlijst wordt gehaald.
  Morgan Stanley betoogt dat het belang dat de Nederlandse staat houdt in ABN AMRO een rem zet op het opwaarts potentieel van de bank. De Am..

  Lees meer
 • Kees van Dijkhuizen nieuwe CEO ABN AMRO

  Dinsdag 8 november 2016 19:57

  Van Dijkhuizen volgt Gerrit Zalm op.
  (ABM FN-Dow Jones) Kees van Dijkhuizen volgt Gerrit Zalm op als bestuursvoorzitter van ABN AMRO. Dit maakte de bank dinsdagavond bekend.
  "Zijn ervaring, gecombineerd met zijn persoonlijke integriteit en leiderschapsstijl en uitgebreide netwerk, maken hem zeer geschikt om ABN AMRO te leiden", zei voorzitter Olga Zoutendijk van de raad van commissarissen over d..

  Lees meer
 • Beursblik: Barclays verhoogt koersdoel ABN AMRO

  Donderdag 16 februari 2017 10:46

  Koersdoel naar 25,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft donderdag het koersdoel voor ABN AMRO verhoogd van 24,00 naar 25,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.
  Het stijgende kapitaaloverschot van ABN AMRO opent volgens Barclays de deuren voor aandeleninkoopprogramma's en bijzondere of hogere dividenduitkeringen. "Alle kaarten liggen nu op tafel", aldus de analisten, waaronder het dire..

  Lees meer
 • Beursblik: ING verhoogt koersdoel ABN AMRO

  Donderdag 10 augustus 2017 10:15

  Koersdoel naar 27,50 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor ABN AMRO verhoogd van 25,50 naar 27,50 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
  "ABN AMRO biedt in onze ogen goede waarde", aldus analist Albert Ploegh van ING, wijzend op het defensieve karakter en de sterke kapitaalbasis.
  Die bieden volgens de marktvorser voor aandeelhouders een aantrekkelijk propositie, zo..

  Lees meer
 • Bestuurder Wijn vertrekt bij ABN AMRO

  Woensdag 11 januari 2017 08:46

  AMSTERDAM (ANP) - Bestuurder Joop Wijn vertrekt per 1 mei bij ABN AMRO. Hij is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging en gaat aan de slag bij fintechbedrijf Adyen, dat actief is op het gebied van betaaldiensten. Wijn zal daar als bestuurder verantwoordelijk worden voor strategie en risico, zo meldde ABN AMRO woensdag.Wijn kwam begin 2009 in dienst bij ABN AMRO, waar hij met ingang van 1 ap..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed