Advies VastNed

 • Technische Analyse Nederland: Flinke tegenstellingen

  Donderdag 27 juli 2017 17:10

  Het beeld op het Damrak is wisselend. Koopwaardig zijn Vastned en ­TomTom, maar dat kan niet worden gezegd van Randstad en Value8. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: TomTom Vastned DSM Randstad Value8      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Zon blijft schijnen op Damrak

  Dinsdag 6 juni 2017 14:03

  De zon blijft schijnen over het Nederlandse aandelenlandschap. Veel aandelen zetten hun stijgende trend voort. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Accell AkzoNobel BAM RELX Vastned   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Glas is nog halfvol Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink on..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: In rustiger vaarwater

  Dinsdag 24 januari 2017 16:58

  Na weken van duidelijk zichtbare verbeteringen bij individuele aandelen keert de rust op het Damrak terug. Alleen Boskalis Westminster wordt in advies verhoogd. Het haarscheurtje bij Galapagos baart ons zorgen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Sligro Vastned ICT Group Galapagos Boskalis Westminster   Lees ook: Technische Analyse Nederland: Veel adviesverhogingen
  Wie m..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 19

  Vrijdag 12 mei 2017 10:40

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Prachtig rendement op bandenfabrikant De tip op Michelin heeft ..

  Lees meer
 • Tipterugblik: Lam Research

  Woensdag 16 augustus 2017 09:03

  Vorig jaar was de Amerikaanse producent van halfgeleiderapparatuur Lam Research tip van de maand (zie: ‘IJzersterke nieuwe dividendbetaler’) op een koers van $90,79 in het Dividend E-magazine van augustus. Op dat moment noteerde het aandeel Lam slechts enkele dollars van de hoogste koers ooit van $93,80 die kort daarvoor was aangetikt. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder, waarin de ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed