Advies Nieuwe Steen

 • Column: De ezel en de steen

  Woensdag 25 januari 2017 10:04

  Ik heb het zwaar. Er is een kans dat ik mijn grootste fout met beleggen ga herhalen. Op de top van de technologiezeepbel in het jaar 2000 ben ik gaan beleggen. Nu denk ik dat de wereld aan de vooravond staat van een doorbraak in kunstmatige intelligentie, waarvan de grote vijf beursgenoteerde technologiebedrijven in de VS enorm zullen profiteren. Er zijn meerdere aanwijzingen dat er een zeepbel is..

  Lees meer
 • Nieuwe toegangscode nodig om in te loggen

  Zaterdag 28 januari 2017 10:00

  Onlangs heeft Beleggers Belangen een nieuwe eigenaar gekregen, genaamd ONE Business bv. Door deze overgang zijn we overgestapt naar een nieuw inlogsysteem voor abonnees op BeleggersBelangen.nl. Hierdoor kan het zijn dat uw huidige toegangscode en wachtwoord begin volgende week niet meer geldig zijn. Uw abonneegegevens en e-mailadres zijn bij ons bekend, maar omdat we uw privacy serieus nemen zijn ..

  Lees meer
 • Dividendportefeuille: nieuwe records

  Dinsdag 6 juni 2017 15:31

  De dividendportefeuille is dit jaar goed voor een plus van 9,5%, waardoor het totaalrendement inmiddels een recordniveau van +166,2% heeft bereikt. Abbott Laboratories bereikte de hoogste koers in ruim twee jaar tijd, op $46,75. Ook Microsoft, Dow Chemical en Becton Dickinson wonnen ruim 3% en staan op recordhoogte. In Europa waren Bayer, SEB en Coloplast de grote uitschieters. Bayer noteert inmi..

  Lees meer
 • Valuta’s: nieuwe ronde, nieuwe kansen voor USD/JPY

  Dinsdag 6 juni 2017 14:46

  De Japanse yen is in vier weken tijd met ruim vier procent in waarde gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Daardoor is het paar USD/JPY weer onder de 110 gekomen. We hebben een paar maanden geleden geschreven dat we een longpositie in dit paar zouden willen innemen als de koers zakt naar 105. Maar in de weken na dat artikel kwam het paar niet verder dan 108, om vervolgens te stijgen naar..

  Lees meer
 • AEX klaar voor nieuwe impuls

  Vrijdag 2 juni 2017 12:28

  Voorlopig zien wij geen beren op de weg omhoog die de AEX-index nog heeft af te leggen. Het technische beeld is uitstekend, zeker nadat in maart de weerstand rond 510 werd gebroken. Het meerjarige hoogtepunt dat hiermee werd bereikt is een teken van kracht. De kleine correctie die de AEX-index op dit moment doormaakt, brengt geen schade toe aan het positieve trendbeeld. Zelfs een terugval naar 510..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed