Advies Air France-KLM

 • Column: Analisten maken er een potje van

  Woensdag 9 augustus 2017 15:15

  In de luchtvaart is nog nooit een cent verdiend. Dat komt doordat bijna elk land zijn nationale luchtvaartmaatschappij beschermt. Daarnaast kent de sector hoge schulden. Het gevolg is dat de koersen van luchtvaartmaatschappijen per saldo decennialang zijn gedaald. Een andere karakteristiek is de enorme conjunctuurgevoeligheid van de branche. De Europese economie draait momenteel op volle toeren e..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Pas op de plaats op Damrak

  Donderdag 6 juli 2017 18:00

  Het Nederlandse trendbeeld blijft gezond, al maken aandelen wel een pas op de plaats. Dat geldt niet voor het ijzersterke Air France-KLM.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Air France-KLM Wolters Kluwer Fagron Nedap PostNL       Lees ook: Koopadviezen domineren
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmel..

  Lees meer
 • Damrak luidt lente al in

  Dinsdag 28 februari 2017 15:43

  De lente begint vroeg op de Nederlandse beurs. Zo start Unilever een nieuwe stijgende trend en worden andere stijgende trends bevestigd. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Refresco Wolters Kluwer BESI Air France-KLM Unilever   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Apple toont leidersrol
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel c..

  Lees meer
 • AEX op zoek naar koopjesjagers

  Vrijdag 14 juli 2017 15:09

  In de komende weken kan de AEX het domein zijn van koopjesjagers. De weekgrafiek laat zien dat kopen aantrekkelijk is. Na de correctie vanaf het hoogtepunt rond 540 is de beursgraadmeter flink teruggevallen. Een verrassing was dat overigens niet en al weken speculeerden wij op een diepere correctie naar de steunzone rond 495-510. Deze zone komt tot stand in een combinatie van het 40-weeks gemiddel..

  Lees meer
 • Technische Analyse Internationaal: Industrie trekt aan

  Donderdag 12 januari 2017 14:34

  Aandelen die actief zijn in de Europese industriesector laten weer een sterker technisch beeld zien. Voorbeelden zijn Bayer en Daimler, die we vanwege de verbeterde prestaties belonen met een adviesverhoging. Nog steeds blijft het technische beeld op Wall Street sterk. Maar niet ieder aandeel doet mee waardoor er gemengde signalen ontstaan. Wal-Mart bijvoorbeeld moet het hoofd buigen en verlaat de..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed