Nieuws Vestas Wind Systems A/S

 • Cisco Systems verhoogt omzet

  Woensdag 12 november 2014 00:00

  SAN JOSE (ANP) - De Amerikaanse producent van netwerkapparatuur Cisco Systems heeft in het afgelopen kwartaal een iets hogere omzet in de boeken gezet dan een jaar eerder, maar de winst is wat gedaald. Dat maakte Cisco woensdag na het slot van de handel op Wall Street bekend.De omzet ging in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar met ruim 1 procent omhoog naar 12,2 miljard dollar (9,8 milja..

  Lees meer
 • Wind grootste bron hernieuwbare elektriciteit

  Dinsdag 24 februari 2015 00:00

  DEN HAAG (ANP) - Voor het eerst is wind de belangrijkste energiebron voor hernieuwbare elektriciteit. De elektriciteitsproductie uit wind lag in 2014 zo’n 8 procent hoger dan in 2013, terwijl deze productie uit biomassa 16 procent lager uitpakte. Dit blijkt uit dinsdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).De totale productie van hernieuwbare elektriciteit, opgewek..

  Lees meer
 • Gemalto neemt Marquis ID Systems over

  Donderdag 13 november 2014 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Gemalto nv (GTO.AE) heeft Marquis ID Systems overgenomen, meldt het digitale beveiligingsconcern donderdag voorbeurs.
  Marquis ID Systems is een leverancier van oplossingen en diensten voor rijbewijzen en identificatie in de Verenigde Staten.
  De financiele details van de transactie worden niet vermeld.
  Gemalto is woensdag gesloten op EUR61,26.

  - Door Patrick Buis; Dow J..

  Lees meer
 • Cisco Systems boekt fors hogere nettowinst fiscaal tweede kwartaal

  Woensdag 11 februari 2015 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Cisco Systems (CSCO) heeft in het fiscaal tweede kwartaal een fors hogere nettowinst geboekt, waarbij de vraag naar nieuwe hardware negatieve valuta-effecten compenseerde, blijkt woensdag nabeurs bij het openen van de boeken over de afgelopen verslagperiode.
  Daarnaast verhoogt het concern zijn kwartaaldividend tot $0,21 per aandeel, van $0,19 per aandeel.
  De in Silicon Val..

  Lees meer
 • Zon bezorgt bootverhuurder wind in de zeilen

  Woensdag 6 augustus 2014 00:00

  DEN HAAG (ANP) - Verhuurders van motor- en zeilboten profiteren van het aanhoudende zomerweer. Bootverhuur is volgens betrokkenen sterk afhankelijk geworden van zon, waar zeilliefhebbers dan graag een stevige bries bij hebben. Klanten volgen het actuele weer via hun telefoon. Het gevolg is dat boten steeds vaker last-minute worden geboekt. Ook zijn de verhuurperiodes korter geworden.,,Consumenten ..

  Lees meer
 
 

 

 

  

Beleggers Belangen Week 30

 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed