Nieuws Vestas Wind Systems A/S

 • Wind grootste bron hernieuwbare elektriciteit

  Dinsdag 24 februari 2015 00:00

  DEN HAAG (ANP) - Voor het eerst is wind de belangrijkste energiebron voor hernieuwbare elektriciteit. De elektriciteitsproductie uit wind lag in 2014 zo’n 8 procent hoger dan in 2013, terwijl deze productie uit biomassa 16 procent lager uitpakte. Dit blijkt uit dinsdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).De totale productie van hernieuwbare elektriciteit, opgewek..

  Lees meer
 • Cisco Systems boekt fors hogere nettowinst fiscaal tweede kwartaal

  Woensdag 11 februari 2015 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Cisco Systems (CSCO) heeft in het fiscaal tweede kwartaal een fors hogere nettowinst geboekt, waarbij de vraag naar nieuwe hardware negatieve valuta-effecten compenseerde, blijkt woensdag nabeurs bij het openen van de boeken over de afgelopen verslagperiode.
  Daarnaast verhoogt het concern zijn kwartaaldividend tot $0,21 per aandeel, van $0,19 per aandeel.
  De in Silicon Val..

  Lees meer
 • 'Nederland begint inhaalslag met wind op zee'

  Woensdag 2 september 2015 00:00

  AMSTERDAM (ANP) - Nederland lijkt een inhaalslag te gaan maken met de bouw van windparken op zee. Dat voorziet het economisch bureau van ABN AMRO in een woensdag gepubliceerd rapport.Het opwekken van energie op zee raakt volgens de bank in meerdere Europese landen komende jaren in een stroomversnelling. De laatste tijd waren het vooral de Britten en de Duitsers die hard aan de weg timmerden met he..

  Lees meer
 • Dubai is nu 's werelds grootste internationale luchthaven

  Woensdag 28 januari 2015 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Dubai International Airport is in 2014 's werelds grootste internationale luchthaven geworden, en heeft daarmee Londen Heathrow van de troon gestoten.
  De thuishub van Emirates Airline verwerkte vorig jaar 70,4 miljoen passagiers, 6,1% meer dan in 2013. Thuishub Heathrow van British Airways zag het aantal passagiers vorig jaar slechts met 1% groeien naar 68,1 miljoen reizige..

  Lees meer
 • 's Werelds rijken worden rijker

  Dinsdag 30 december 2014 00:00

  , topman van houdstermaatschappij Renova Group, is nu de rijkste Rus met een geschat vermogen van 14 miljard dollar. Hij passeerde Alisher Usmanov van technologiebedrijf..

  Lees meer
 
 

 

 

  

Beleggers Belangen Week 48

 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed