Nieuws Vestas Wind Systems A/S

 • 'Shell met Eneco, Vestas en van Oord in wind-op-zee-consortium' - media

  Woensdag 23 maart 2016 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal Dutch Shell nv (RDSA) vormt samen met energiebedrijf Eneco, offshorebedrijf Van Oord en de Deense windturbinebouwer Vestas een consortium dat wil gaan bieden op de aanbesteding van een aantal grootschalige windparken voor de kust van Nederland schrijft Het Financieele Dagblad (FD) woensdag op basis van goed ingevoerde bronnen.
  Shell geeft geen commentaar, aldus het FD..

  Lees meer
 • Vestas ontvangt grote Amerikaanse order

  Vrijdag 17 juni 2016 00:00

  Bouwer van windmolens aan de slag voor dochterbedrijf Warren Buffett.
  Vestas Wind Systems heeft een bestelling voor 1.000 windmolens ontvangen van het Amerikaanse MidAmerican Energy, een dochterbedrijf van het investeringsvehikel Berkshire Hathaway van Warren Buffett. Dit meldde de Deense windmolenbouwer vrijdag.
  Naast de levering van de 1.000 windmolens van het type V110-2.0 MW in de periode 20..

  Lees meer
 • Vestas boekt flink meer winst

  Dinsdag 8 november 2016 00:00

  Outlook verhoogd.
  (ABM FN-Dow Jones) Vestas heeft in het derde kwartaal van 2016 meer omzet en winst behaald en verhoogde de outlook voor het gehele jaar. Dit meldde de Deense fabrikant van windturbines dinsdag voorbeurs.
  Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITDA) steeg van 320 miljoen naar 527 miljoen euro. De nettowinst verbeterde van 206 miljoen naar 309 miljoen euro.
  Vestas zei dat de hogere..

  Lees meer
 • Ordina in zee met T-Systems

  Woensdag 30 november 2016 00:00

  Financiele details ontbreken.
  (ABM FN-Dow Jones) Ordina gaat een samenwerkingsverband aan met T-Systems in de Benelux-regio. Dit maakte de ICT-dienstverlener woensdag bekend zonder financiële details te vermelden.
  Met deze samenwerking krijgen klanten toegang tot een totaalportfolio van innovatieve cloud-, werkplek-, en applicatiediensten om hun end-to-end ICT-behoeften in te vullen en de digita..

  Lees meer
 • Cisco Systems boekt minder omzet en winst

  Donderdag 19 mei 2016 00:00

  Beleggers reageren positief op kwartaalcijfers.
  Cisco Systems heeft in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar een lagere winst en omzet gerealiseerd. Dit maakte de Amerikaanse fabrikant van netwerkapparatuur woensdag nabeurs bekend.
  CEO Chuck Robbins sprak ondanks de krimpcijfers van een sterk kwartaal "waarin we sterk presteerden ondanks een uitdagend klimaat".
  Cisco realiseerde in het f..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed