Nieuws Vestas Wind Systems A/S

 • 'Shell met Eneco, Vestas en van Oord in wind-op-zee-consortium' - media

  Woensdag 23 maart 2016 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal Dutch Shell nv (RDSA) vormt samen met energiebedrijf Eneco, offshorebedrijf Van Oord en de Deense windturbinebouwer Vestas een consortium dat wil gaan bieden op de aanbesteding van een aantal grootschalige windparken voor de kust van Nederland schrijft Het Financieele Dagblad (FD) woensdag op basis van goed ingevoerde bronnen.
  Shell geeft geen commentaar, aldus het FD..

  Lees meer
 • Vestas ontvangt grote Amerikaanse order

  Vrijdag 17 juni 2016 00:00

  Bouwer van windmolens aan de slag voor dochterbedrijf Warren Buffett.
  Vestas Wind Systems heeft een bestelling voor 1.000 windmolens ontvangen van het Amerikaanse MidAmerican Energy, een dochterbedrijf van het investeringsvehikel Berkshire Hathaway van Warren Buffett. Dit meldde de Deense windmolenbouwer vrijdag.
  Naast de levering van de 1.000 windmolens van het type V110-2.0 MW in de periode 20..

  Lees meer
 • Cisco Systems boekt minder omzet en winst

  Donderdag 19 mei 2016 00:00

  Beleggers reageren positief op kwartaalcijfers.
  Cisco Systems heeft in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar een lagere winst en omzet gerealiseerd. Dit maakte de Amerikaanse fabrikant van netwerkapparatuur woensdag nabeurs bekend.
  CEO Chuck Robbins sprak ondanks de krimpcijfers van een sterk kwartaal "waarin we sterk presteerden ondanks een uitdagend klimaat".
  Cisco realiseerde in het f..

  Lees meer
 • Ballast Nedam verkoopt onderhoudscontracten wind

  Donderdag 25 februari 2016 00:00

  AMSTERDAM (Dow Jones)--Ballast Nedam (BALNE.AE) heeft 4 onderhoudscontracten voor windmolenparken verkocht aan Deutsche Windtechnik. Dat meldt het bouwbedrijf donderdag.
  Deze desinvestering is conform de strategie van Ballast om zich te richten op huisvesting en mobiliteit. Eind 2014 werden de offshore-activiteiten verkocht.
  Het is vandaag de laatste dag dat het aandeel van Ballast Nedam kan wor..

  Lees meer
 • 'Nederland begint inhaalslag met wind op zee'

  Woensdag 2 september 2015 00:00

  AMSTERDAM (ANP) - Nederland lijkt een inhaalslag te gaan maken met de bouw van windparken op zee. Dat voorziet het economisch bureau van ABN AMRO in een woensdag gepubliceerd rapport.Het opwekken van energie op zee raakt volgens de bank in meerdere Europese landen komende jaren in een stroomversnelling. De laatste tijd waren het vooral de Britten en de Duitsers die hard aan de weg timmerden met he..

  Lees meer

 

 

  

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed