Advies AND Intl Publishers

 • Aalberts en AND stelen de show binnen oplopende AEX

  Dinsdag 19 september 2017 16:22

  De AEX wist afgelopen week (dinsdag tot en met maandag) de opgaande lijn door te trekken en sloot uiteindelijk 1% hoger. De grootste stijger binnen de index was Aalberts Industries, zonder dat daar een aantoonbare reden voor was. Een van de andere stijgers was Ahold Delhaize (2,4%), nadat het dinsdag €750 mln ophaalde met een nieuwe obligatie. Daarnaast gaat de supermarktgigant producten van drogi..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 34

  Vrijdag 25 augustus 2017 11:37

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Hornbach Een jaar geleden tipten wij de Duitse bouwmarktketen H..

  Lees meer
 • Week van ups en downs voor AEX

  Woensdag 16 november 2016 14:42

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) stond in het teken van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De verrassende overwinning van Donald Trump drukte de AEX bij opening woensdag 2,9% in het rood, maar er volgde snel herstel waardoor de slotstand 0,9% hoger lag. ArcelorMittal (+10,5%) was de grootste stijger binnen de hoofdindex. Trump had namelijk aangekondigd flink te gaan investeren ..

  Lees meer
 • Beursklimaat wat somber

  Dinsdag 22 augustus 2017 15:01

  Donderdag 17 augustus was voorlopig de laatste dag waarop een paar grote beursfondsen hun tweedekwartaalcijfers bekendmaakten. Het ging om ForFarmers, NN Group en Boskalis Westminster. Daarnaast kwam het veel kleinere AND met explosieve cijfers. Bij AND is het zicht op belangrijke nieuwe orders mistig. Het aandeel daalde daardoor fors in koers. Doordat er aanvankelijk te weinig liquiditeit in de b..

  Lees meer
 • Vijf koopwaardige Nederlandse technologiebedrijven

  Dinsdag 20 december 2016 11:27

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden we het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen. Volgende week publiceren wij het overzicht van onze fundamentele kooptips van ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed