Nieuws Batenburg Techniek

 • Batenburg Techniek rondt overname Bellt af

  Maandag 31 oktober 2016 18:09

  Geen financiele details gemeld.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft de overname van Bellt Consultancy afgerond. Dit maakte de technische dienstverlener maandag nabeurs bekend zonder financiële details vrij te geven.
  Begin deze maand kondigde Batenburg het voornemen om Bellt over te nemen al aan. De overname wordt deels gefinancierd uit eigen middelen, aangevuld met externe financiering. ..

  Lees meer
 • eursblik: NIBC verhoogt koersdoel Batenburg Techniek

  Donderdag 1 december 2016 09:54

  Accumuleren advies gehandhaafd.
  (ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft donderdag het koersdoel voor Batenburg Techniek verhoogd van 21,50 naar 27,50 euro, maar handhaafde het Accumuleren advies.
  Analist Johan van den Hooven merkte op dat de recente acquisitie van Belt naar schatting jaarlijks 10 procent aan de omzet en zelfs 50 procent aan het bedrijfsresultaat (EBIT) toevoegt en verhoogde daarom de taxa..

  Lees meer
 • Batenburg groeit verder en verhoogt dividend

  Maandag 13 maart 2017 18:17

  Voor 2017 verdere groei voorzien.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in 2016 aan de eigen verwachtingen voldaan met een hoger operationeel resultaat en verhoogde daarop het dividend. Dit meldde de onderneming maandag nabeurs.
  "Met tevredenheid kijken wij terug op de behaalde resultaten", aldus CEO Ralph van den Broek. "Wij laten een breed herstel zien, zowel in de groei van omzet maar o..

  Lees meer
 • Batenburg verdubbelt winst

  Maandag 21 augustus 2017 18:23

  Omzet 15 procent hoger.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft de nettowinst in de eerste zes maanden van 2017 weten te verdubbelen. Dit maakte de technische dienstverlener maandag bekend na het slot van de beurzen in Amsterdam.
  De nettowinst steeg van 1,8 miljoen naar 3,6 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat (EBIT) bedroeg 4,7 miljoen euro, waar in de vergelijkbare eerste helft van 2016 dit..

  Lees meer
 • Resultaten Batenburg in de lift

  Dinsdag 8 november 2016 18:25

  Outlook 2016 herhaald.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in het derde kwartaal de omzet en het resultaat zien stijgen en herhaalde de outlook voor heel dit jaar. Dit bleek dinsdag nabeurs.
  Batenburg kende naar eigen zeggen "een solide derde kwartaal".
  "Niet alleen in de markt voor energietechniek en binnen de divisie Industriële Automatisering blijven de activiteiten zich goed ontwikk..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed