Advies Brunel

 • Technische Analyse Nederland: Veel aandelen in verval

  Dinsdag 15 november 2016 14:57

  De tijd dat Nederland koploper was in Europa ligt al weer langere tijd achter ons. Sterker nog: het technische beeld van veel Nederlandse aandelen in verval is geraakt met een viertal adviesverlagingen als bewijs. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: NN Group Brunel KPN Eurcommercial Properties Heijmans
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau gev..

  Lees meer
 • Reeks adviesverhogingen

  Dinsdag 21 februari 2017 17:02

  Een aantal Nederlandse aandelen is in advies verhoogd. Dat biedt perspectief voor verdere koersstijgingen. Vopak is de negatieve uitzondering. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Brunel ForFarmers PostNL Vopak Kardan

  Lees meer
 • Beursklimaat wat somber

  Dinsdag 22 augustus 2017 15:01

  Donderdag 17 augustus was voorlopig de laatste dag waarop een paar grote beursfondsen hun tweedekwartaalcijfers bekendmaakten. Het ging om ForFarmers, NN Group en Boskalis Westminster. Daarnaast kwam het veel kleinere AND met explosieve cijfers. Bij AND is het zicht op belangrijke nieuwe orders mistig. Het aandeel daalde daardoor fors in koers. Doordat er aanvankelijk te weinig liquiditeit in de b..

  Lees meer
 • Gratis: Vijf verse verkoopadviezen

  Vrijdag 29 september 2017 09:42

  Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een met Nederlandse verkoopadviezen en een met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Gisteren publiceerden wij: Voor deze elf aandelen staan de seinen nog altijd op rood. GRATIS Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennisma..

  Lees meer
 • Uitgevers in trek, financials uit de gratie

  Woensdag 1 maart 2017 15:56

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) lagen vooral de uitgevers er goed bij en moesten de financials terrein prijsgeven. Het overnamespektakel rond Unilever kreeg een staartje doordat het bedrijf beloofde meer waarde te gaan creëren en tegelijk de winstverwachting verhoogde. De omzet en winst over 2016 die Wolters Kluwer presenteerde, waren boven verwachting door betere resultaten in Eur..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed