Advies Sligro

 • Technische Analyse Nederland: In rustiger vaarwater

  Dinsdag 24 januari 2017 16:58

  haarscheurtje bij Galapagos baart ons zorgen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Sligro Vastned ICT Group Galapagos Boskalis Westminster   Lees ook..

  Lees meer
 • Overnameperikelen beheersen het Beursplein

  Dinsdag 11 juli 2017 17:32

  aandeel maandag 0,82% hoger sloot. De AEX-index sloot uiteindelijk over de afgelopen week 0,2% lager, waarbij verzekeraars Aegon en NN Group de grootste stijgers waren..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Kansen te over op eigen bodem

  Dinsdag 2 mei 2017 15:16

  Met stijgende koersen bevestigen veel Nederlandse aandelen het bestaande positieve beeld. Sligro voegt zich nu bij de kansrijkste aandelen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Boskalis Westminster ABN Amro Stern Sligro TKH  
  Lees ook: Technische Analyse Altice
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmel..

  Lees meer
 • Nieuwe, gratis Nederlandse koopadviezen

  Dinsdag 23 mei 2017 09:46

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Het aantal aandelen staat op een record: voor maar liefst vijftig Nederla..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trendbeeld is grillig

  Donderdag 24 augustus 2017 16:30

  De signalen op het niveau van individuele aandelen zijn nogal diffuus. Zo start Heijmans een stijgende trend, terwijl Altice deze juist afbreekt. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ABN Amro AkzoNobel Altice Heijmans Sligro      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed