Nieuws Sligro

 • 'Bod Jumbo op supermarkten Sligro'

  Donderdag 6 juli 2017 13:14

  ..VEGHEL (ANP) - Jumbo heeft samen met een andere partij een bod uitgebracht op de supermarkten van Sligro. De hoogte van het bod is niet bekend. Dat meldt De Telegraaf donderdag op basis van bronnen in de markt.Sligro heeft naast zijn groothandelsactiviteiten 131 supermarkten onder de merknaam Emté. De sup..

  Lees meer
 • Sligro verwacht lager resultaat

  Donderdag 20 oktober 2016 08:24

  ..VEGHEL (ANP) - Groothandels- en supermarktbedrijf Sligro verwacht dat de winst dit jaar lager zal uitkomen dan de recordwinst een jaar eerder. Dat stelde het bedrijf donderdag in een tussentijds handelsbericht.Volgens Sligro zorgen verschillende factoren voo..

  Lees meer
 • Sligro en Heineken gaan logistiek samenwerken

  Dinsdag 9 mei 2017 08:13

  ..Groothandelaar gaat distributie naar horeca voor bierbrouwer uitvoeren.
  (ABM FN-Dow Jones) Sligro Food Group en Heineken Nederland zijn bezig om een samenwerkingsovereenkomst te sluiten voor de distributie van Heineken-producten door Sligro aan de Nederlands horeca. Dit meldden beide bedrijven dins..

  Lees meer
 • Goedkeuring overname groothandelsactiviteiten Heineken door Sligro

  Woensdag 13 september 2017 10:55

  ..ichthouder Autoriteit Consument & Markt heeft de overname van de groothandelsactiviteiten van bierbrouwer Heineken door Sligro Food Group goedgekeurd. Dit maakte Sligro woensdag bekend.
  "Dit is een belangrij..

  Lees meer
 • Sligro wil drankengroothandel Heineken kopen

  Dinsdag 9 mei 2017 08:27

  ..SLIEDRECHT (ANP) - Sligro wil de drankengroothandel van Heineken Nederland overnemen. De twee ondernemingen verwachten daar binnenkort een overeenkomst over te sluiten, liet het groothandelsbedrijf dinsdag weten. Financiële det..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed