Advies Ajax

 • Activistische aandeelhouders halen bakzeil in kalme beursweek

  Dinsdag 30 mei 2017 15:24

  ..e gepraat wordt over een mogelijke overname. In aanloop naar de finale van de Europa League tussen Manchester United en Ajax werd er op woensdag opvallend veel gehandeld in het aandeel van de Amsterdamse voet..

  Lees meer
 • Populair deze week: Waarom u deze 45 aandelen nu moet kopen!

  Zaterdag 22 oktober 2016 07:32

  Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Gratis artikelen: 1. De beste aandelen uit Europa Welke belegger droomt er niet van dat zijn aandelen in waarde verdubbelen? In de STOXX Europe 600 vindt u zelfs tien fondsen die de afgelopen tien jaar tien keer over de kop zijn gegaan. Lees meer 2. Technische Analyse Nederland: Gevangen aandelen Over het algemeen is het te..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 43

  Vrijdag 28 oktober 2016 10:33

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Activision Blizzard blinkt uit Spellenmaker Activision Blizzard..

  Lees meer
 • Jaar van ommekeer voor Emerging Markets

  Vrijdag 28 oktober 2016 10:01

  Emerging Markets hebben een aantal slechte jaren achter de rug. 2016 lijkt het jaar te worden van de ommekeer. In een wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille mogen aandelen uit opkomende markten een flinke allocatie krijgen. In de weekgrafiek van de indextracker die het marktsegment Emerging Markets volgt (ISIN: IE00BKM4GZ66) is te zien waarom. Vanaf het begin van de zomer is een stabiel patro..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans

  Zondag 30 oktober 2016 07:27

  moet ik in goud beleggen?
  Klik hier voor ons dossier over beleggen in goud
  Advieswijzigingen Beleggers Belangen van de komende week
  Voorbeeld: Advieswijzigingen en..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed