Advies ForFarmers

 • Populair deze week: Waarom u deze 45 aandelen nu moet kopen!

  Zaterdag 22 oktober 2016 07:32

  Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Gratis artikelen: 1. De beste aandelen uit Europa Welke belegger droomt er niet van dat zijn aandelen in waarde verdubbelen? In de STOXX Europe 600 vindt u zelfs tien fondsen die de afgelopen tien jaar tien keer over de kop zijn gegaan. Lees meer 2. Technische Analyse Nederland: Gevangen aandelen Over het algemeen is het te..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 43

  Vrijdag 28 oktober 2016 10:33

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Activision Blizzard blinkt uit Spellenmaker Activision Blizzard..

  Lees meer
 • Jaar van ommekeer voor Emerging Markets

  Vrijdag 28 oktober 2016 10:01

  Emerging Markets hebben een aantal slechte jaren achter de rug. 2016 lijkt het jaar te worden van de ommekeer. In een wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille mogen aandelen uit opkomende markten een flinke allocatie krijgen. In de weekgrafiek van de indextracker die het marktsegment Emerging Markets volgt (ISIN: IE00BKM4GZ66) is te zien waarom. Vanaf het begin van de zomer is een stabiel patro..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans

  Zondag 30 oktober 2016 07:27

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 44 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans. Ook de columns van Karel Mercx en Ivan Snurer zullen weer stof doen opwaaien. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te mel..

  Lees meer
 • Goldman Sachs vervangt op zijn favorietenlijst Exxon Mobil door Chevron

  Dinsdag 1 november 2016 15:09

  Goldman Sachs hanteerde sinds maart 2015 een koopadvies voor Exxon Mobil. Sindsdien heeft het aandeel beter gepresteerd dan de markt door onder meer de succesvolle uitvoering van grote projecten, het defensieve karakter van de Amerikaanse oliemaatschappij en de dividendgroei. Goldman Sachs heeft echter besloten om Exxon Mobil van zijn ‘Conviction Buy’-lijst te verwijderen en het advies te verlagen..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed