Nieuws NedSense enterprises

 • NedSense actiever op zoek naar kandidaten reverse listing

  Zaterdag 31 december 2016 17:56

  Lege beurshuls door twee partijen benaderd.
  (ABM FN-Dow Jones) NedSense Enterprises zal actiever op zoek gaan naar kandidaten voor een reverse listing nu de vermogensbasis daalt door het ontbreken van bedrijfsmatige opbrengsten. Dit deelde de lege beurshuls zaterdag mee, nadat dit onderwerp op vrijdag werd besproken tijdens een aandeelhoudersvergadering.
  Tijdens deze vergadering liet NedSense oo..

  Lees meer
 • Zwarte cijfers voor NedSense

  Vrijdag 28 april 2017 20:29

  Winst te danken aan verkoop LOFT.
  (ABM FN-Dow Jones) NedSense heeft in 2016 de nettowinst flink zien stijgen, dankzij de verkoop van LOFT begin 2016. Dit maakte het beursfonds, dat sinds de verkoop zonder operationele activiteiten zit, vrijdag nabeurs bekend.
  Onder de streep restte in 2016 een nettowinst van 3,3 miljoen euro.
  Dankzij de verkoop van LOFT begin april aan Ronglian Investments Limi..

  Lees meer
 • NedSense lijdt klein verlies

  Maandag 11 september 2017 18:20

  40.000 euro in het rood.
  (ABM FN-Dow Jones) NedSense heeft in de eerste helft van 2017 verlies geleden. Dit bleek maandagavond uit cijfers van de lege beurshuls.
  Onder de streep restte een nettoverlies van 40.000 euro, als gevolg van de doorlopende kosten van de beursnotering. In dezelfde periode vorig jaar verdiende NedSense nog 3,3 miljoen euro dankzij de verkoop van de divisie Loft.
  Op 30 ju..

  Lees meer
 • Weer nieuwe records op Wall Street

  Woensdag 23 november 2016 22:14

  NEW YORK (ANP) - De leidende Dow-Jonesindex en de brede S&P 500 hebben woensdag in New York hun recordstanden van dinsdag iets aangescherpt. Daarmee werd een vervolg gegeven aan de opmars die al sessies lang aanhoudt. Beleggers verwerkten onder meer een reeks macro's en de notulen van de meest recente beleidsvergadering van de Federal Reserve. Donderdag blijven de Amerikaanse beurzen dicht voo..

  Lees meer
 • Dow scherpt record verder aan

  Woensdag 23 november 2016 21:33

  NEW YORK (ANP) - De Dow-Jonesindex lag woensdag in het laatste handelsuur als enige van de drie hoofdgraadmeters in New York op koers om zijn recordstand van dinsdag iets aan te gaan scherpen. De graadmeters bleven sowieso dicht bij huis. Beleggers verwerkten onder meer een reeks macro's en de notulen van de meest recente beleidsvergadering van de Federal Reserve. Donderdag blijven de Amerikaanse ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed