Nieuws Ahold Delhaize

 • Beursblik: ING verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

  Vrijdag 23 juni 2017 10:10

  Koersdoel naar 21,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 26,00 naar 21,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.
  Analist Matthias Maenhaut van ING merkte op dat Ahold Delhaize flink onderuit ging op de tegenvallende cijfers van sectorgenoot Kroger en de overname van Whole Food Markets door Amazon.com. Evenwel stelde de marktvorser dat het meest sombere..

  Lees meer
 • Beursblik: Barclays haalt Ahold Delhaize van kooplijst

  Maandag 22 januari 2018 09:31

  Advies naar Gelijkgewogen.
  (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft maandag het advies voor Ahold Delhaize verlaagd van Overwogen naar Gelijkgewogen bij handhaving van het koersdoel van 19,00 euro.
  De analisten van de Britse bank zijn goed te spreken over de sterke kasstroom van Ahold Delhaize en de focus op de balans van het concern, maar kijken daarnaast ook met enige zorg naar de dynamiek rond de be..

  Lees meer
 • Meer winst en omzet Ahold Delhaize

  Woensdag 9 augustus 2017 07:06

  ZAANDAM (ANP) - Ahold Delhaize heeft in het tweede kwartaal de winst en de omzet duidelijk zien groeien, waarbij het supermarktconcern wist te profiteren van voordelen van de vorig jaar afgeronde fusie. Dat bleek woensdag.Ahold Delhaize zag de netto-omzet met ruim 67 procent aandikken tot 16,1 miljard euro. De winst steeg met bijna 70 procent tot 355 miljoen euro. De cijfers van vorig jaar zijn da..

  Lees meer
 • Innovatiemanager Hanneke Faber verlaat Ahold Delhaize

  Vrijdag 27 oktober 2017 17:45

  Opvolger krijgt nieuwe rol als chief digital officer.
  (ABM FN-Dow Jones) Chief e-commerce en innovation officer Hanneke Faber vertrekt eind december bij Ahold Delhaize. Dat maakte het Nederlands-Belgische supermarktconcern vrijdag nabeurs bekend.
  Het bedrijf is de zoektocht naar een opvolger begonnen, die overigens een iets andere rol krijgt. De nieuwe chief digital officer wordt verantwoordelij..

  Lees meer
 • Beursblik: Morgan Stanley verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

  Dinsdag 27 juni 2017 08:14

  Koersdoel naar 21,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft dinsdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 23,00 naar 21,00 euro, maar hield wel vast aan het Overwogen advies.
  Analist Edouard Aubin voorziet voor de komende drie tot vijf jaar slechts zeer beperkte groei van zowel omzet als resultaat vanwege de concurrentie van prijsvechters en online aanbieders. Aubin denkt dat Aho..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed