Nieuws Ahold Delhaize

 • Beursblik: ING verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

  Vrijdag 23 juni 2017 10:10

  Koersdoel naar 21,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 26,00 naar 21,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.
  Analist Matthias Maenhaut van ING merkte op dat Ahold Delhaize flink onderuit ging op de tegenvallende cijfers van sectorgenoot Kroger en de overname van Whole Food Markets door Amazon.com. Evenwel stelde de marktvorser dat het meest sombere..

  Lees meer
 • Beursblik: Societe Generale verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

  Maandag 19 juni 2017 12:58

  Koersdoel naar 18,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft maandag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 22,00 naar 18,00 euro, waarbij het advies werd gehandhaafd op Houden.
  Volgens de analisten van de Franse bank is de overname van Whole Foods Market door Amazon.com "een echte game changer". De concurrentie tussen Amazon en Wal-Mart zal toenemen, denken de marktvorsers, die ..

  Lees meer
 • Ahold Delhaize boekt sterke groei Nederland

  Donderdag 19 januari 2017 07:16

  ZAANDAM (ANP) - Ahold Delhaize heeft de omzet vorig kwartaal zien groeien, vooral dankzij sterke vooruitgang in Nederland. Dat maakte het Nederlands-Belgische moederbedrijf van onder meer Albert Heijn en bol.com donderdag bekend.Ahold Delhaize boekte vorig kwartaal een totale omzet van 15,5 miljard euro. Dat was bijna 3 procent meer dan een jaar eerder, als wisselkoerseffecten en verschillen in aa..

  Lees meer
 • Meer winst en omzet Ahold Delhaize

  Woensdag 9 augustus 2017 07:06

  ZAANDAM (ANP) - Ahold Delhaize heeft in het tweede kwartaal de winst en de omzet duidelijk zien groeien, waarbij het supermarktconcern wist te profiteren van voordelen van de vorig jaar afgeronde fusie. Dat bleek woensdag.Ahold Delhaize zag de netto-omzet met ruim 67 procent aandikken tot 16,1 miljard euro. De winst steeg met bijna 70 procent tot 355 miljoen euro. De cijfers van vorig jaar zijn da..

  Lees meer
 • Innovatiemanager Hanneke Faber verlaat Ahold Delhaize

  Vrijdag 27 oktober 2017 17:45

  Opvolger krijgt nieuwe rol als chief digital officer.
  (ABM FN-Dow Jones) Chief e-commerce en innovation officer Hanneke Faber vertrekt eind december bij Ahold Delhaize. Dat maakte het Nederlands-Belgische supermarktconcern vrijdag nabeurs bekend.
  Het bedrijf is de zoektocht naar een opvolger begonnen, die overigens een iets andere rol krijgt. De nieuwe chief digital officer wordt verantwoordelij..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed