Advies Akzo Nobel

 • Verbetering over de hele linie

  Dinsdag 31 januari 2017 15:02

  Op het Damrak is de verbetering van het technische beeld over de hele linie zichtbaar: van de grote fondsen tot de kleinere aandelen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: KAS Bank Stern Accell Aalberts Akzo Nobel

  Lees ook: Technische Analyse internationaal: Britse terughoudendheid
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden o..

  Lees meer
 • De week van AkzoNobel

  Woensdag 15 maart 2017 15:26

  0,3 aandeel PPG. Akzo is de tweede international uit de voormalige ‘Dutch Top 5 Index’ waarop in een paar weken tijd een bod door een Amerikaanse partij wordt uitgebracht..

  Lees meer
 • Als twee honden vechten om een been

  Donderdag 29 december 2016 11:43

  Ondanks de lage rente konden de Dogs of the Dow dit jaar in Nederland en in Europa tot op heden de markt niet bijbenen, maar op Wall Street, de bakermat van de dividendstrategie, zetten zij wel hun beste beentje voor. Daar outperformen zij andermaal de index. Welke tien aandelen uit de Dow Jones en de EuroStoxx50 lopen nu te koop met het hoogste dividendrendement? In 1991 verscheen de klassieker B..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 23

  Vrijdag 9 juni 2017 10:00

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Carlsberg Carlsberg heeft haar operationele winst met 5% weten ..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 14

  Vrijdag 7 april 2017 09:40

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk Tip Terugblik: Mithra Pharmaceuticals Precies een jaar terug tipten wij het Be..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed