Advies Heineken

 • Randstad en Heineken negatieve uitschieters binnen AEX

  Dinsdag 31 oktober 2017 13:45

  ..Afgelopen week presenteerden diverse bedrijven hun derdekwartaalcijfers, waaronder Randstad en Heineken. De AEX eindigde uiteindelijk op weekbasis 0,6% hoger. Op dinsdag maakte Randstad bekend dat dat de omzet over het derde kwartaal is uitgekomen op bijna €5,9 mrd, waar dat een jaar eerder nog ruim €..

  Lees meer
 • KBC Securities enthousiast over Heineken’s Braziliaanse aankoop

  Dinsdag 14 februari 2017 11:27

  ..KBC Securities vindt dat de bierbrouwer met de aankoop in Brazilië een goede stap heeft gezet.
  Heineken heeft een overeenkomst gesloten met Kirin Holdings Company om haar Braziliaanse activiteiten over te nemen. KBC Securities stelt dat Heineken door de overname zijn marktaandeel in Brazilië verdubbelt..

  Lees meer
 • Aalberts en AND stelen de show binnen oplopende AEX

  Dinsdag 19 september 2017 16:22

  ..tal 8 in Parijs. Op maandag maakte Formento Economico Mexicano (Femsa) de verkoop bekend van een belang van circa 5% in Heineken. De Mexicanen ontvingen de aandelen in 2010 toen Heineken de bierdivisie van Fe..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Aandelen komen op adem

  Dinsdag 30 mei 2017 14:32

  ..Enkele aandelen nemen een korte adempauze, maar dat is geen reden tot zorg. Heineken daarentegen stoomt op naar topniveau. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Euronext Heineken Van Lanschot IMCD Boskalis   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Twee st..

  Lees meer
 • Column: Een van de mooiste beleggingsfondsen

  Donderdag 6 april 2017 10:17

  ..rtijd waren de Europese aandelen juist sterk gedaald door de eurocrisis. Comgest bouwde op dat moment een positie op in Heineken. Heineken profiteert van de groei van de opkomende markten en het was laag gewa..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed