Advies ING

 • Amsterdamse beurs geeft terrein prijs

  Woensdag 18 januari 2017 14:53

  De Amsterdamse beurs moest afgelopen week (met slotkoersen van dinsdag) terrein prijsgeven. Zowel de AEX als de Midkap verloor 0,6%, in lijn met de brede Europese aandelenmarkt. Protectionistische uitspraken van Donald Trump drukten de stemming onder beleggers; hij dreigt buitenlandse ondernemingen die producten bestemd voor de Amerikaanse markt in het buitenland produceren met importtarieven van ..

  Lees meer
 • Gratis: drie fijne financials

  Dinsdag 18 juli 2017 10:46

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Volgende week alle buitenlandse aandelen die wij op grond van technisch..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen Uitgelicht

  Vrijdag 28 april 2017 09:45

  Als belegger volgt u de actualiteit op de voet en wilt u niets missen van het nieuws. Terwijl AkzoNobel het voorwerp is van een vijandige overname, zou je denken dat de overnamestrijd in het maandelijks overzicht met spraakmakende advies- en koersdoelwijzigingen alle aandacht opeist, maar hoe anders is de praktijk: niks, noppes, nada, niets daarvan. Analisten voorzien hun beleggingsopinies graag m..

  Lees meer
 • Drie koopwaardige Nederlandse financials

  Dinsdag 14 maart 2017 10:22

  Een keer in de maand maakt Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden we het actuele overzicht van onze fundamentele kooptips voor Nederlandse aandelen. Volgende week publiceren wij het overzicht van onze kooptips voor bui..

  Lees meer
 • Hoofdrol voor financials en oliefondsen

  Woensdag 1 februari 2017 16:04

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) kwam de AEX sterk uit de startblokken. Op woensdag boekte de index een winst van 1%, waarmee de hoogste stand van het jaar werd benaderd. De dagen daarna zakte de beurs geleidelijk weg. Pas afgelopen woensdag was de stemming op de beurs weer positief en noteerde de AEX rond de middag een winst van 1%. Vooral het eerste deel van de week was er een ho..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed