Advies Philips

 • Vijf koopwaardige Nederlandse technologiebedrijven

  Dinsdag 20 december 2016 11:27

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden we het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen. Volgende week publiceren wij het overzicht van onze fundamentele kooptips van ..

  Lees meer
 • Hoe kijkt u aan tegen het Robeco Multi Asset Growth fonds?

  Zaterdag 24 december 2016 11:11

  Robeco Multi Asset Growth is een multi-asset fonds dat wereldwijd belegt in een mix van assetcategorieën. Doel is groei van het vermogen, wat tot uiting komt in een zeer offensieve vermogensverdeling. Aandelen maakten eind november 70% van de portefeuille uit en obligaties slechts 15%, aangevuld door een kaspositie (7,5%), grondstoffen (5%) en een klein plukje vastgoedaandelen (2,5%). Doordat het ..

  Lees meer
 • Drie koopwaardige financials

  Woensdag 28 december 2016 11:37

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vorige week publiceerden we het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze fundamentele kooptips van ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Verbetering zet door

  Dinsdag 3 januari 2017 16:17

  Bij de Nederlandse aandelen verbetert het technische beeld zich verder, met veel adviesverhogingen tot gevolg. ASMI en Royal Dutch Shell weten zelfs een nieuwe stijgende trend te starten. Stern is de uitzondering. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ASMI Shell OCI TomTom Stern

  Lees meer
 • Amerikaanse producticapaciteit vormt sleutel voor rente

  Woensdag 4 januari 2017 12:59

  De Amerikaanse economie en het centralebankbeleid zullen in 2017 veel aandacht vragen. Want is de Fed te laat gestart met een serie renteverhogingen? Dat is afhankelijk van de staat van de Amerikaanse economie. De werkloosheid in de VS is met 4,6% op het laagste niveau beland sinds tijden. De economische groei is met gemiddeld ruim 2% respectabel. De belangrijke vraag is nu of de Amerikaanse econo..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed