Advies Randstad

 • Randstad en Heineken negatieve uitschieters binnen AEX

  Dinsdag 31 oktober 2017 13:45

  ..Afgelopen week presenteerden diverse bedrijven hun derdekwartaalcijfers, waaronder Randstad en Heineken. De AEX eindigde uiteindelijk op weekbasis 0,6% hoger. Op dinsdag maakte Randstad bekend dat dat de omzet over het derde kwartaal is uitgekomen op bijna €5,9 mrd, waar dat een jaar eerde..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Flinke tegenstellingen

  Donderdag 27 juli 2017 17:10

  ..Het beeld op het Damrak is wisselend. Koopwaardig zijn Vastned en ­TomTom, maar dat kan niet worden gezegd van Randstad en Value8. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: TomTom Vastned DSM Randstad Value8      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U ..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: alles over ASML, Randstad en Daimler

  Zondag 16 juli 2017 14:14

  ..dat als een van de eerste bedrijven cijfers over het tweede kwartaal publiceert. Daarnaast schrijven we uitgebreid over Randstad en Daimler, en hebben we updates van onze adviezen voor Goldman Sachs, IBM en J..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trends tonen spierballen

  Donderdag 26 oktober 2017 16:05

  .. op de regel. De trends tonen hun spierballen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Arcadis Allianz Randstad Vopak Wolters Kluwer   The post Technische Analyse Nederland: Trends tonen..

  Lees meer
 • Nederlandse uitzendbranche blijft groeien

  Dinsdag 31 oktober 2017 16:31

  ..en zowel de uren als de omzet ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De grootste Nederlandse uitzendorganisatie, Randstad, maakte vorige week over het derde kwartaal een fraaie autonome groei van 9% be..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed