Advies Unilever

 • Video: Dit moet u weten over het aandeel Unilever

  Vrijdag 17 november 2017 16:05

  Op onze website kunt u naast de dagelijkse tips en adviezen op de detailpagina’s ook alle koersinformatie vinden over Nederlandse en internationale aandelen. Van tijd tot tijd publiceren wij daarnaast ook een korte video met daarin de belangrijkste feiten over één van deze aandelen. Deze week staat het Nederlands-Britse Unilever centraal:
  Bekijk ook de detailpagina over Unilever
  Wie mag di..

  Lees meer
 • Column: dividend is het mooiste wat er is

  Woensdag 8 maart 2017 10:51

  Elk kwartaal zetten de redacteuren van Beleggers Belangen hun favoriete aandelen op een rijtje bij de redactietips. Toen ik in de herfst van 2015 voor de tweede keer bij Beleggers Belangen kwam werken, noteerde ik Unilever dan ook meteen met stip op mijn lijstje. Unilever voldoet namelijk met vlag en wimpel aan mijn drie belangrijkste regels voor een mooi aandeel. De eerste regel is dat het divide..

  Lees meer
 • Damrak luidt lente al in

  Dinsdag 28 februari 2017 15:43

  De lente begint vroeg op de Nederlandse beurs. Zo start Unilever een nieuwe stijgende trend en worden andere stijgende trends bevestigd. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Refresco Wolters Kluwer BESI Air France-KLM Unilever   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Apple toont leidersrol
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel c..

  Lees meer
 • Een kwartet koopwaardige Nederlandse reuzen

  Dinsdag 28 maart 2017 10:48

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische kooptips van internationale aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze 44 kooptips op basis van te..

  Lees meer
 • ArcelorMittal grootste stijger AEX

  Dinsdag 17 oktober 2017 16:30

  Op weekbasis sloot de AEX (dinsdag tot en met maandag) 1% hoger op 546,67 punten. Zonder aantoonbare redenen was ArcelorMittal de grootste stijger met ruim 9%, terwijl Gemalto de grootste daler was met een min van meer dan 11%. Op dinsdag maakte AkzoNobel bekend dat zijn divisie Specialty Chemicals de fabriek in Ningbo heeft uitgebreid, waardoor de productiecapaciteit voor organische peroxides in..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed