Advies Wolters Kluwer

 • De week die komen gaat: cijfers Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans

  Zondag 30 oktober 2016 07:27

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 44 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans. Ook de columns van Karel Mercx en Ivan Snurer zullen weer stof doen opwaaien. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te mel..

  Lees meer
 • Portefeuille NL: Volop vuurwerk bij jaarcijfers Besi

  Woensdag 1 maart 2017 14:11

  Ten opzichte van vorige week moest onze Nederlandse aandelenportefeuille wat rendement inleveren, maar minder dan de AEX total return. De laatste laat sinds begin dit jaar een rendement zien van 2,9% vergeleken met 5,0% voor onze portefeuille. Na de publicatie van sterke vierdekwartaalcijfers en de goede start van het eerste kwartaal is Besi dit jaar koploper met een rendement van 14,1%, gevolgd d..

  Lees meer
 • Gratis kooptips: Nederlandse uitgevers

  Dinsdag 26 september 2017 09:23

  Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label..

  Lees meer
 • Damrak luidt lente al in

  Dinsdag 28 februari 2017 15:43

  De lente begint vroeg op de Nederlandse beurs. Zo start Unilever een nieuwe stijgende trend en worden andere stijgende trends bevestigd. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Refresco Wolters Kluwer BESI Air France-KLM Unilever   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Apple toont leidersrol
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel c..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Pas op de plaats op Damrak

  Donderdag 6 juli 2017 18:00

  Het Nederlandse trendbeeld blijft gezond, al maken aandelen wel een pas op de plaats. Dat geldt niet voor het ijzersterke Air France-KLM.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Air France-KLM Wolters Kluwer Fagron Nedap PostNL       Lees ook: Koopadviezen domineren
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmel..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed