Advies Wolters Kluwer

 • Voor deze vijf Nederlandse fondsen hebben wij het koopadvies bevestigd

  Dinsdag 21 november 2017 10:00

  Op basis van fundamentele analyse signaleren wij vijf Nederlandse fondsen waarvan wij recent het reeds bestaande koopadvies hebben bevestigd. De in Amsterdam genoteerde fondsen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert. Deze kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden. G..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trends tonen spierballen

  Donderdag 26 oktober 2017 16:05

  Veel Nederlandse aandelen hebben trends die niet snel terugdeinzen voor een correctie. Vopak is de uitzondering op de regel. De trends tonen hun spierballen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Arcadis Allianz Randstad Vopak Wolters Kluwer   The post Technische Analyse Nederland: Trends tonen spierballen appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Portefeuille NL: Volop vuurwerk bij jaarcijfers Besi

  Woensdag 1 maart 2017 14:11

  Ten opzichte van vorige week moest onze Nederlandse aandelenportefeuille wat rendement inleveren, maar minder dan de AEX total return. De laatste laat sinds begin dit jaar een rendement zien van 2,9% vergeleken met 5,0% voor onze portefeuille. Na de publicatie van sterke vierdekwartaalcijfers en de goede start van het eerste kwartaal is Besi dit jaar koploper met een rendement van 14,1%, gevolgd d..

  Lees meer
 • Gratis kooptips: Nederlandse uitgevers

  Dinsdag 26 september 2017 09:23

  Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label..

  Lees meer
 • Damrak luidt lente al in

  Dinsdag 28 februari 2017 15:43

  De lente begint vroeg op de Nederlandse beurs. Zo start Unilever een nieuwe stijgende trend en worden andere stijgende trends bevestigd. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Refresco Wolters Kluwer BESI Air France-KLM Unilever   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Apple toont leidersrol
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel c..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed