Advies Aalberts

 • Aalberts en AND stelen de show binnen oplopende AEX

  Dinsdag 19 september 2017 16:22

  De AEX wist afgelopen week (dinsdag tot en met maandag) de opgaande lijn door te trekken en sloot uiteindelijk 1% hoger. De grootste stijger binnen de index was Aalberts Industries, zonder dat daar een aantoonbare reden voor was. Een van de andere stijgers was Ahold Delhaize (2,4%), nadat het dinsdag €750 mln ophaalde met een nieuwe obligatie. Daarnaast gaat de supermarktgigant producten van drogi..

  Lees meer
 • Na cijferbombardement kleine stijging

  Dinsdag 1 augustus 2017 14:34

  De afgelopen week (dinsdag t/m maandag) stond wederom in het teken van cijferpresentaties en werd afgetrapt door AkzoNobel, dat op dinsdag bekendmaakte over het afgelopen kwartaal de omzet op jaarbasis te hebben zien stijgen met 2% tot bijna €3,8 mrd. De nettowinst nam echter af met 4% tot €301 mln. AkzoNobel zag de koers in de dagen daaropvolgend met 1,5% stijgen. Randstad maakte bekend dat over ..

  Lees meer
 • Nederlandse industrie blijft groeien

  Dinsdag 10 oktober 2017 16:30

  De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in augustus dit jaar bijna 4% hoger dan in augustus 2016. Dat maakte het CBS dinsdag bekend. De stijging was iets groter dan in juli. Al bijna twee jaar produceert de industrie meer dan in dezelfde periode twaalf maanden eerder. De productie van de transportmiddelenindustrie groeide het sterkst. Ook de productie van de chemische industrie..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Smallcaps verzwakken

  Maandag 22 mei 2017 13:09

  Het technische beeld van twee smallcaps is aan het afbrokkelen. Dat is voor het eerst in lange tijd, al dient zich nog geen nieuwe trend aan.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: OCI Brunel Flow Traders Aalberts ICT Group     Lees ook: Technische Analyse Altice
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voo..

  Lees meer
 • Verbetering over de hele linie

  Dinsdag 31 januari 2017 15:02

  Op het Damrak is de verbetering van het technische beeld over de hele linie zichtbaar: van de grote fondsen tot de kleinere aandelen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: KAS Bank Stern Accell Aalberts Akzo Nobel

  Lees ook: Technische Analyse internationaal: Britse terughoudendheid
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden o..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed