Nieuws Arcelor Mittal

 • Arcelor voorziet groei in vraag naar staal

  Vrijdag 10 februari 2017 07:22

  LUXEMBURG (ANP) - ArcelorMittal heeft zijn bedrijfsresultaat vorig kwartaal sterk weten te verbeteren in een aantrekkende markt en verwacht dat de vraag naar staal in 2017 verder toeneemt. Dat maakte de in Amsterdam genoteerde staalproducent vrijdag bekend.Arcelor boekte in de laatste drie maanden van 2016 een brutoresultaat (ebitda) van 1,66 miljard dollar. Dat is 51 procent meer dan een jaar eer..

  Lees meer
 • Brussel start onderzoek Arcelor-overname Ilva

  Woensdag 8 november 2017 18:04

  BRUSSEL (ANP) - De Europese Commissie is een ,,diepgaand onderzoek" begonnen naar de voorgenomen overname van het Italiaanse staalbedrijf Ilva door staalproducent ArcelorMittal. De commissie heeft ,,zorgen" dat hierdoor mogelijk de concurrentie op de markt voor bepaalde platte staalproducten in gevaar komt.EU-commissaris Margrethe Vestager (Mededinging) stelt in een verklaring dat de van staal afh..

  Lees meer
 • Arcelor koploper, Boskalis hekkensluiter AEX

  Vrijdag 10 november 2017 10:36

  AMSTERDAM (ANP) - De effectenbeurs in Amsterdam stond vrijdag licht in het rood. Ook de meeste andere Europese beurzen deden een stapje terug. Op het Damrak openden staalfabrikant ArcelorMittal, baggeraar Boskalis en vastgoedbedrijf Eurocommercial Properties de boeken. Funderingsspecialist Sif kelderde na een winstalarm.De AEX-index op Beursplein 5 noteerde in de ochtendhandel 0,2 procent in de mi..

  Lees meer
 • CFO ArcelorMittal positief over Europese vooruitzichten

  Dinsdag 28 november 2017 13:24

  Staalbedrijf wil steun Brussel.
  (ABM FN-Dow Jones) ArcelorMittal is positief gestemd over de vooruitzichten voor de staalindustrie in Europa. Dit zei financieel directeur Aditya Mittal dinsdag in Parijs.
  De markt in Europa herstelt zich en deze groei zal zich voortzetten, meent de CFO van het staalbedrijf.
  Mittal zei ervan overtuigd te zijn dat de staalmarkt een sterke toekomst in Europa kan he..

  Lees meer
 • ArcelorMittal verscheept meer staal

  Vrijdag 10 november 2017 08:01

  LUXEMBURG (ANP) - ArcelorMittal heeft in het derde kwartaal meer staal verkocht tegen hogere prijzen, waardoor de inkomsten van 's werelds grootste staalproducent zijn toegenomen. Volgens het bedrijf, dat een notering heeft in de AEX-index in Amsterdam, zijn de omstandigheden op de staalmarkt gunstig met een goede vraag.ArcelorMittal verscheepte in de afgelopen periode bijna 22 miljoen ton staal n..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed