Advies ASML

 • ASML neemt AEX op sleeptouw

  Dinsdag 23 januari 2018 15:45

  ASML trapte afgelopen week in Nederland het kwartaalcijferseizoen af en zette de AEX uiteindelijk op winst. De AEX-index sloot over de afgelopen beursweek (maandag t/m maandag) 1,7% hoger, geholpen door beter dan verwachte kwartaalcijfers van ASML. Daarnaast kondigde de chipmachinefabrikant aan voor €2,5 mrd aan eigen aandelen terug te kopen en het dividend met 17% te verhogen tot €1,40. Beleggers..

  Lees meer
 • ASML trapt kwartaalcijferseizoen af

  Dinsdag 24 oktober 2017 17:15

  Afgelopen week (dinsdag t/m maandag) stond in het teken van de start van het derde kwartaalcijferseizoen, dat werd afgetrapt door ASML. De chipmachineproducent maakte op woensdag bekend dat de omzet over het derde kwartaal is uitgekomen op €2,45 mrd en de nettowinst op €557 mln. ASML profiteerde vooral van de stijgende verkoop van EUV-machines. Winstwaarschuwing AkzoNobel Minder goed verging het A..

  Lees meer
 • Gratis aandelentips van eigen bodem

  Dinsdag 1 augustus 2017 10:29

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van fundamentele analyse. Volgende week alle internationale aandelen die wij op grond van funda..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: alles over ASMI, ASML en Besi

  Zondag 10 september 2017 09:30

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. We gaan volgende week uitgebreid in op de prestaties van de Nederlandse chipmachinefabrikanten Besi, ASML en ASMI. De vraag is of we het punt naderen dat de top bereikt wordt en er een tijdelijke neergang zal gaan plaatsvinden. De kans is groot dat als dat zo is, dit ook de aandelenkoersen van de chipmachinemakers raakt. Daarnaast besteden we..

  Lees meer
 • Een kwartet koopwaardige Nederlandse reuzen

  Dinsdag 28 maart 2017 10:48

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische kooptips van internationale aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze 44 kooptips op basis van te..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed