Advies Shell

 • Shell trekt de kar voor de AEX

  Dinsdag 7 november 2017 17:08

  ..Royal Dutch Shell was afgelopen week de grote winnaar van de AEX-fondsen, terwijl Altice en SBM Offshore onderaan bungelden. De index sloot op weekbasis uiteindelijk 0,9% hoger. De afgelopen beursweek (dinsdag t/m maanda..

  Lees meer
 • Drie concurrenten van Shell die wij zouden verkopen

  Vrijdag 7 juli 2017 16:00

  ..en wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen beschikbaar. Vandaag: Drie concurrenten van Shell die wij zouden verkopen Lage olieprijs blijft BP parten spelen (8 februari) Concer..

  Lees meer
 • Populair deze week: Drie concurrenten van Shell die wij zouden verkopen

  Zaterdag 15 juli 2017 13:05

  ..Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Gratis artikelen: 1. Drie concurrenten van Shell die wij zouden verkopen Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen beschikbaar. Vandaag: Drie concurre..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Verbetering zet door

  Dinsdag 3 januari 2017 16:17

  ..rlandse aandelen verbetert het technische beeld zich verder, met veel adviesverhogingen tot gevolg. ASMI en Royal Dutch Shell weten zelfs een nieuwe stijgende trend te starten. Stern is de uitzondering. Lees ..

  Lees meer
 • Zwaargewichten AEX zetten de toon

  Woensdag 22 november 2017 10:15

  ..De AEX daalde afgelopen week met 1,1% door onder meer negatieve berichten rondom Royal Dutch Shell. De afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) was Shell een van de grootste dalers binnen de AEX. Het aandeel kwam na diverse mediaberichten in een neergaande spiraal terecht. Zo sprak het Internationaa..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed