Advies KPN

 • Economie eurozone naar hogere versnelling

  Woensdag 1 maart 2017 12:17

  Het economisch herstel in de eurozone wint aan kracht. De inkoopmanagersindex (PMI) steeg op basis van voorlopige cijfers van Markit van 54,4 in januari naar 56,0 in februari, het hoogste niveau in zes jaar tijd. Een cijfer van boven de 50 wijst op expansie en de huidige stand komt overeen met een economische groei van circa 2,5% op jaarbasis. Zowel de bedrijvigheid in de dienstensector als in de..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 10

  Vrijdag 10 maart 2017 09:30

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Galapagos Galapagos werd een jaar geleden getipt omdat na een k..

  Lees meer
 • Assetallocatie Nederland: Weinig cijfers, veel nieuws

  Woensdag 22 maart 2017 14:15

  De afgelopen bladweek (woensdag tot en met dinsdag) was de eerste in weken zonder al te veel cijferwerk.
  De jaarcijfers die Takeaway.com presenteerde, leverden het aandeel flink wat averij op. Hoewel de omzetcijfers al eerder bekend werden gemaakt, zorgde de hoogte van het verlies in combinatie met een paar negatieve reacties uit brokerland voor een verlies van 6,7%. De cijfers van Brill werden w..

  Lees meer
 • ‘Een veilige manier om met je geld om te gaan’

  Vrijdag 31 maart 2017 15:32

  Beleggers Belangen bestaat zestig jaar. Om dit te vieren publiceren wij iedere maand een video met één van onze abonnees. Waarom zijn zij begonnen met beleggen, wat zijn hun ervaringen tot nu toe en wie is hun grote voorbeeld? Neem nu een abonnement op Beleggers Belangen
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het arti..

  Lees meer
 • Gestaag herstel banenmarkt eurozone

  Woensdag 3 mei 2017 11:18

  De werkloosheid in de eurozone is in maart gestabiliseerd op 9,5%, het laagste punt sinds april 2009. Volgens Eurostat, het statistiekbureau van de EU, waren in het eurogebied vorige maand 15,5 mln mensen werkloos. Voor de gehele Europese Unie werd 8,0% gemeten, dat betreft 19,7 mln mensen. De werkloosheid in de EU was het laagst in Tsjechië, Duitsland en Malta en het hoogst in Griekenland en Spa..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed