Advies Altice

 • Altice grootste stijger binnen onbewogen AEX

  Dinsdag 10 oktober 2017 15:40

  . Altice was de grootste stijger binnen de AEX. Het aandeel klom nadat de Franse kabelgigant de aandelen van SFR Group in Parijs van de beurs had gehaald. Daarnaast is er voor..

  Lees meer
 • Altice en Gemalto zetten AEX in de plus

  Dinsdag 12 december 2017 16:15

  Overwegend positief nieuws domineerde deze week de Nederlandse beurs. De AEX-index sloot over de afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) 1,3% hoger door een aantal forse stijgers. Zo stond Altice wederom in de schijnwerpers. De afgelopen weken daalde het aandeel door onrust onder beleggers over de hoge schuldenlast van de Franse kabelgigant. Deze week was Altice met een plus van 16,8% de grootst..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld

  Donderdag 9 november 2017 18:00

  Het trendbeeld op het Beursplein blijft constructief. Brunel wordt zelfs in advies verhoogd. Uitzondering is Altice met een adviesverlaging. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Alphabet  Altice Brunel ForFarmers Heijmans Ordina The post Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • AEX zet daling door

  Woensdag 29 november 2017 10:00

  Op weekbasis stond de AEX 0,3% lager door onder meer aanhoudende onrust bij Altice. De afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) begon met de aankondiging dat Randstad aan de hand van een nieuwe strategie €90-100 mln aan structurele besparingen wil realiseren. De uitzender verhuist hiervoor onder meer tientallen fysieke vestigingen in binnensteden naar bedrijventerreinen. Een deel van de gerealise..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trendbeeld is grillig

  Donderdag 24 augustus 2017 16:30

  De signalen op het niveau van individuele aandelen zijn nogal diffuus. Zo start Heijmans een stijgende trend, terwijl Altice deze juist afbreekt. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ABN Amro AkzoNobel Altice Heijmans Sligro      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan ..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed