Advies Altice

 • Altice grootste stijger binnen onbewogen AEX

  Dinsdag 10 oktober 2017 15:40

  De AEX sloot op weekbasis (dinsdag tot en met maandag) op nagenoeg hetzelfde niveau. De nervositeit over het geopolitieke conflict tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea lijkt voorlopig weggeëbd en beleggers kijken vooral vooruit naar de aanstaande derdekwartaalcijfers. Op dinsdag maakte KPN bekend dat het databeveiliger Qsight voor een onbekend bedrag overneemt. Daarnaast verhoogde de Franse i..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld

  Donderdag 9 november 2017 18:00

  van de Nederlandse aandelen: Alphabet  Altice Brunel ForFarmers Heijmans Ordina The post Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld appeared first on Beleggers..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trendbeeld is grillig

  Donderdag 24 augustus 2017 16:30

  De signalen op het niveau van individuele aandelen zijn nogal diffuus. Zo start Heijmans een stijgende trend, terwijl Altice deze juist afbreekt. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ABN Amro AkzoNobel Altice Heijmans Sligro      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Diversiteit neemt toe

  Dinsdag 29 november 2016 16:43

  Het Nederlandse aandelenlandschap kent op dit moment een enorme diversiteit. Sommige aandelen laten een sterk technisch beeld zien, terwijl andere fondsen juist op weg zijn naar lagere koersniveaus. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: DSM TMG Boskalis Westminster Value8 AMG   Lees ook: Technische Analyse Altice
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit arti..

  Lees meer
 • Shell trekt de kar voor de AEX

  Dinsdag 7 november 2017 17:08

  Royal Dutch Shell was afgelopen week de grote winnaar van de AEX-fondsen, terwijl Altice en SBM Offshore onderaan bungelden. De index sloot op weekbasis uiteindelijk 0,9% hoger. De afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) was Shell met een plus van 4,3% de grootste stijger binnen de AEX. Het olie- en gasbedrijf realiseerde over het derde kwartaal op jaarbasis een winstsprong van bijna 200% tot $4..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed