Advies ABN AMRO

 • ABN Amro blijft positief over Nederlandse economie

  Dinsdag 13 juni 2017 09:11

  De Nederlandse economie ligt goed op koers voor een groei van 2,5% in 2017.
  ABN Amro stelt dat de Nederlandse economie goed presteert. Het bbp nam in het eerste kwartaal met 0,4% weliswaar minder toe dan in het kwartaal ervoor (0,6%), maar dit kwam door de lagere gaswinning. De groei was vooral te danken aan investeringen en uitvoer, waar ABN Amro het opmerkelijk vindt dat de consumptie van gezin..

  Lees meer
 • ABN Amro: Rol van veilige haven stuwt opmars yen

  Dinsdag 28 maart 2017 10:20

  De goede prestaties van de Japanse yen zijn te danken aan twee factoren. De Japanse yen was recent een van de best presterende valuta’s en volgens ABN Amro zijn hier twee redenen voor. Ten eerste is het nominale en reële renteverschil tussen de Verenigde Staten en Japan afgenomen. Een daling van de reële rente in de VS is negatief voor de Amerikaanse dollar en werkt door in de USD/JPY. Dit was ook..

  Lees meer
 • ASML neemt AEX op sleeptouw

  Dinsdag 23 januari 2018 15:45

  ASML trapte afgelopen week in Nederland het kwartaalcijferseizoen af en zette de AEX uiteindelijk op winst. De AEX-index sloot over de afgelopen beursweek (maandag t/m..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trendbeeld is grillig

  Donderdag 24 augustus 2017 16:30

  De signalen op het niveau van individuele aandelen zijn nogal diffuus. Zo start Heijmans een stijgende trend, terwijl Altice deze juist afbreekt. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ABN Amro AkzoNobel Altice Heijmans Sligro      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Kansen te over op eigen bodem

  Dinsdag 2 mei 2017 15:16

  Met stijgende koersen bevestigen veel Nederlandse aandelen het bestaande positieve beeld. Sligro voegt zich nu bij de kansrijkste aandelen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Boskalis Westminster ABN Amro Stern Sligro TKH  
  Lees ook: Technische Analyse Altice
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmel..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed