Advies ABN AMRO

 • ABN Amro blijft positief over Nederlandse economie

  Dinsdag 13 juni 2017 09:11

  De Nederlandse economie ligt goed op koers voor een groei van 2,5% in 2017.
  ABN Amro stelt dat de Nederlandse economie goed presteert. Het bbp nam in het eerste kwartaal met 0,4% weliswaar minder toe dan in het kwartaal ervoor (0,6%), maar dit kwam door de lagere gaswinning. De groei was vooral te danken aan investeringen en uitvoer, waar ABN Amro het opmerkelijk vindt dat de consumptie van gezin..

  Lees meer
 • ABN Amro: Rol van veilige haven stuwt opmars yen

  Dinsdag 28 maart 2017 10:20

  De goede prestaties van de Japanse yen zijn te danken aan twee factoren. De Japanse yen was recent een van de best presterende valuta’s en volgens ABN Amro zijn hier twee redenen voor. Ten eerste is het nominale en reële renteverschil tussen de Verenigde Staten en Japan afgenomen. Een daling van de reële rente in de VS is negatief voor de Amerikaanse dollar en werkt door in de USD/JPY. Dit was ook..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Accell, ABN Amro, Delta Lloyd en nieuwe dividendartikelen Menno van Hoven

  Zondag 13 november 2016 08:45

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 45 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Accell, ABN Amro, Delta Lloyd. Ook de blogs van Karel Mercx, Ivan Snurer en Vincent van Roon zullen weer stof doen opwaaien. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trendbeeld is grillig

  Donderdag 24 augustus 2017 16:30

  De signalen op het niveau van individuele aandelen zijn nogal diffuus. Zo start Heijmans een stijgende trend, terwijl Altice deze juist afbreekt. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ABN Amro AkzoNobel Altice Heijmans Sligro      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan ..

  Lees meer
 • Veel adviesverhogingen

  Dinsdag 10 januari 2017 14:56

  In 2015 en 2016 zijn veel bedrijven naar de Nederlandse beurs gegaan. Veel van deze nieuwelingen slaan nu definitief de weg omhoog in. Daarom hebben we veel adviesverhogingen en nieuwe koopadviezen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse/Internationale aandelen: Sif Group ABN AMRO BAM Lucas Bols Flow Traders  
  Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Nieuwe stijgende trends
  Wie..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed