Advies BAM

 • BAM kan weerstand op €5,50 slechten

  Vrijdag 3 november 2017 09:45

  BAM fluctueert de afgelopen tijd een beetje zijwaarts in een range tussen €4,60 en €5,50. Dit is geen reden tot zorg. In een positief scenario vormt het aandeel namelijk aan de onderkant van deze range een nieuwe hogere bodem in relatie tot de majeure bodems in 2014 en 2016. Vervolgens kan het aandeel de weerstand op €5,50 doorbreken. Dit scenario schetst het logische vervolg van de koersbeweging ..

  Lees meer
 • Gratis: Nederlandse aandelen met potentie

  Dinsdag 7 november 2017 10:09

  Op basis van technische analyse identificeren wij momenteel maar liefst 51 koopwaardige Nederlandse aandelen. Van vier daarvan lichten wij voor niet-abonnees een tipje van de sluier op. Gratis. Beleggers Belangen publiceert wekelijks op maandag lange lijsten met kooptips in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Deze lijsten zijn alleen toegankelijk voor abonnees. ..

  Lees meer
 • Altice en Gemalto zetten AEX in de plus

  Dinsdag 12 december 2017 16:15

  Overwegend positief nieuws domineerde deze week de Nederlandse beurs. De AEX-index sloot over de afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) 1,3% hoger door een aantal forse stijgers. Zo stond Altice wederom in de schijnwerpers. De afgelopen weken daalde het aandeel door onrust onder beleggers over de hoge schuldenlast van de Franse kabelgigant. Deze week was Altice met een plus van 16,8% de grootst..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Het is een ratjetoe

  Donderdag 14 december 2017 14:35

  Het Nederlandse beursklimaat is positief, maar op het niveau van individuele aandelen is het een allegaartje. Dat vraagt om scherpte. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Ahold Delhaize AkzoNobel BAM Sligro TKH The post Technische Analyse Nederland: Het is een ratjetoe appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Veel adviesverhogingen

  Dinsdag 10 januari 2017 14:56

  In 2015 en 2016 zijn veel bedrijven naar de Nederlandse beurs gegaan. Veel van deze nieuwelingen slaan nu definitief de weg omhoog in. Daarom hebben we veel adviesverhogingen en nieuwe koopadviezen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse/Internationale aandelen: Sif Group ABN AMRO BAM Lucas Bols Flow Traders  
  Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Nieuwe stijgende trends
  Wie..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed