Advies Fugro

 • Gratis verkooptips: zeg deze aandelen vaarwel

  Vrijdag 10 november 2017 09:00

  ..sse van AkzoNobel in een fusie met Axalta heeft meer weg van een noodgreep dan van een strategisch goed doordachte zet. Fugro verder onder druk (30 oktober) Fugro meldde bij de update over het derde kwartaal ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Alles of niets op Beursplein

  Donderdag 10 augustus 2017 17:04

  ..t is alles of niets op het Beursplein. Aandelen als AMG en TKH zetten de stijgende trends voort, terwijl GrandVision en Fugro kwetsbaar zijn. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: AMG TKH G..

  Lees meer
 • ArcelorMittal grootste stijger AEX

  Dinsdag 17 oktober 2017 16:30

  ..er Ventures $3 mln te investeren in de startup Beauty Bakery, die cosmetica produceert voor verschillende huidskleuren. Fugro Ook Fugro was deze week meermaals in het nieuws. Op donderdag verkocht de bodemond..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Gekwakkel op Beursplein

  Donderdag 30 november 2017 15:00

  ..se beurs. Wij hebben dan ook twee adviesverlagingen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Beter Bed Fugro Intertrust NSI SBM Offshore   The post Technische Analyse Nederland: Gekwakke..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Koersbeeld gematigd positief

  Dinsdag 28 maart 2017 16:12

  ..esco Group een adviesverhoging. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: NSI Refresco Group Corbion DSM Fugro       Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Bank..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed