Advies SBM

 • Positieve week begint en eindigt met SBM Offshore

  Dinsdag 18 juli 2017 14:32

  De AEX-index kende afgelopen week (dinsdag t/m maandag) grotendeels stijgers en sloot uiteindelijk 1,9% hoger. Op dinsdag lichtte Royal Dutch Shell een koopoptie op het productie- en opslagschip Turritella. Dit schip zit in een joint venture van SBM Offshore, Mitsubishi Corporation en NYK waarin het Nederlandse bedrijf een belang heeft van 55%. De verkoop zal naar verwachting begin 2018 worden afg..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: BinckBank, Fagron, TomTom, SBM Offshore en ArcelorMittal

  Zondag 5 februari 2017 12:00

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 5 zullen onder meer de blogs van Karel Mercx, Ivan Snurer en Vincent van Roon weer stof doen opwaaien. Verder zullen we weer aandacht besteden aan de AEX-fondsen die jaarcijfers over 2016 publiceren. Het gaat daarbij onder meer om BinckBank, Fagron, TomTom, SBM Offshore en ArcelorMittal Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Verbetering zet door

  Dinsdag 11 april 2017 15:45

  Bij veel aandelen heeft het technische beeld  zich verder verbetert, wat resulteert in een verse adviesverhoging. SBM Offshore blijft koopwaardig.   Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: SBM Offshore Acomo Eurocommercial Properties Kardan Grandvision   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Veel koopwaardige aandelen
  Wilt u op de hoogte blijven van a..

  Lees meer
 • Gratis: aandelen die niet van ophouden weten

  Dinsdag 15 augustus 2017 10:53

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Volgende week alle buitenlandse aandelen die wij op grond van technisch..

  Lees meer
 • Geopolitieke spanningen drukken de beurskoersen

  Dinsdag 15 augustus 2017 14:03

  De afgelopen week (dinsdag tot en met maandag) werd de stemming gedrukt door de geopolitieke spanningen wereldwijd. De AEX sloot over deze periode uiteindelijk 1,9% lager. De week begon op dinsdag met inflatiecijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Consumenten betaalden in juli op jaarbasis 1,3% meer voor goederen en diensten. Woensdag publiceerde Ahold Delhaize zijn resultaten o..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed