Advies SBM

 • Positieve week begint en eindigt met SBM Offshore

  Dinsdag 18 juli 2017 14:32

  De AEX-index kende afgelopen week (dinsdag t/m maandag) grotendeels stijgers en sloot uiteindelijk 1,9% hoger. Op dinsdag lichtte Royal Dutch Shell een koopoptie op het productie- en opslagschip Turritella. Dit schip zit in een joint venture van SBM Offshore, Mitsubishi Corporation en NYK waarin het Nederlandse bedrijf een belang heeft van 55%. De verkoop zal naar verwachting begin 2018 worden afg..

  Lees meer
 • AEX sluit 2017 rustig af

  Woensdag 3 januari 2018 10:32

  De laatste beursweek van 2017 kende mede door de feestdagen een relatief rustig verloop. De AEX-index sloot over de afgelopen beursweek (vrijdag t/m vrijdag) 0,7% lager. Een van de aandelen die meermaals in het nieuws kwamen was Royal Dutch Shell. Op vrijdag werd een vijftienjarig contract getekend met de nationale oliemaatschappij van Koeweit over de levering van LNG, dat per 2020 ingaat. Een paa..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Rooskleurige start van 2018

  Donderdag 11 januari 2018 16:00

  Met drie adviesverhogingen, onder meer voor SBM Offshore, maken Nederlandse aandelen een rooskleurige start van het nieuwe jaar. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Aalberts Fugro PostNL  SBM Offshore
  Sif Group
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt pe..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Verbetering zet door

  Dinsdag 11 april 2017 15:45

  Bij veel aandelen heeft het technische beeld  zich verder verbetert, wat resulteert in een verse adviesverhoging. SBM Offshore blijft koopwaardig.   Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: SBM Offshore Acomo Eurocommercial Properties Kardan Grandvision   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Veel koopwaardige aandelen
  Wilt u op de hoogte blijven van a..

  Lees meer
 • Gratis: aandelen die niet van ophouden weten

  Dinsdag 15 augustus 2017 10:53

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Volgende week alle buitenlandse aandelen die wij op grond van technisch..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed