Advies ArcelorMittal SA

 • ArcelorMittal grootste stijger AEX

  Dinsdag 17 oktober 2017 16:30

  Op weekbasis sloot de AEX (dinsdag tot en met maandag) 1% hoger op 546,67 punten. Zonder aantoonbare redenen was ArcelorMittal de grootste stijger met ruim 9%, terwijl Gemalto de grootste daler was met een min van meer dan 11%. Op dinsdag maakte AkzoNobel bekend dat zijn divisie Specialty Chemicals de fabriek in Ningbo heeft uitgebreid, waardoor de productiecapaciteit voor organische peroxides in..

  Lees meer
 • AEX telt maar drie dalers

  Dinsdag 10 april 2018 14:16

  Deze week won de AEX 2,0%. Daarbij steekt de min van 0,3% voor de AMX erg schril af. In de AEX stonden slechts drie aandelen in de min. Zo verloor Galapagos 3,5%. Het aandeel behaalde een hoogste punt eind januari (€97,24) en daalde afgelopen week tot onder de €80. Altice was de grootste stijger met een plus van 4,9%. Daarvoor heeft het wel een prijs betaald: het aandeel had net een periode van el..

  Lees meer
 • Wereld produceert meer staal dan vorig jaar

  Dinsdag 24 oktober 2017 17:45

  De wereld blijft meer staal produceren dan vorig jaar. De wereldwijde staalproductie lag ook vorige maand 5,6% hoger dan in september 2016. Ook over de eerste negen maanden van dit jaar produceerden de 66 landen die bij de World Steel Association zijn aangesloten 5,6% meer staal dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat maakte deze organisatie maandag bekend. Azië koploper Koploper was Azië. Daar na..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Reeks adviesverlagingen

  Dinsdag 20 juni 2017 15:15

  Ondanks een uitstekend technisch beeld in is het niet overal feest in ­Nederland. Voor vier aandelen hebben wij een adviesverlaging. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Kardan KAS Bank Binckbank Aperam ArcelorMittal       Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Pijnlijke correcties
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U k..

  Lees meer
 • Technische Analyse Internationaal: Allemaal stijgende trends

  Vrijdag 20 oktober 2017 15:45

  Amerikaanse aandelen laten door de bank genomen een positief beeld zien. En de kooplust houdt aan, getuige onder meer Wal-Mart. Lees de Technische Analyses van de Internationale aandelen: Aperam ArcelorMittal Facebook Sanofi Volkswagen Wal-Mart Microsoft   The post Technische Analyse Internationaal: Allemaal stijgende trends appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed