Nieuws Almaden Minerals Ltd

 • Nieuwe opdracht voor Fugro

  Woensdag 2 augustus 2017 11:43

  Werkzaamheden voor Britse mijn.
  (ABM FN-Dow Jones) Fugro heeft twee grote nieuwe contracten binnengehaald. Dit maakte de bodemonderzoeker woensdag bekend, zonder financiële details te geven.
  Het betreft stresstesten en seismisch onderzoek bij een mijn in het Engelse North Yorkshire. De werkzaamheden zullen tot mei 2018 duren.
  Fugro voerde al eerder onderzoek uit voor de opdrachtgever Sirius Min..

  Lees meer
 • Royal Dutch Shell wil belang Canadian Natural Resources weer verkopen - media

  Woensdag 24 mei 2017 06:25

  Opbrengsten drie miljard dollar.
  (ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell gaat het belang van ongeveer drie miljard Amerikaanse dollar in Canadian Natural Resources Ltd verkopen. Dit schreef persbureau Reuters dinsdagavond op basis van bronnen.
  Eerder dit jaar verkreeg Shell het belang nog, als onderdeel om de belangen in de Canadese teerzanden te verkopen. Daarbij werd Shell door Canadian Natural R..

  Lees meer
 • Brexit als merk goedgekeurd

  Zaterdag 16 september 2017 08:09

  AMSTERDAM (ANP) - Het woord Brexit kan worden geregistreerd als Europees merk voor frisdrank, bier en sigaretten. Dat heeft de Board of Appeal (BOA) van het Europese merkenbureau EUIPO bepaald, meldt merkenbureau Chiever. Eerder had EUIPO het merk nog geweigerd omdat het beledigend zou zijn voor de 48 procent van de Britten die tegen de brexit stemde.Brexit Drinks Ltd., de Britse aanvrager van het..

  Lees meer
 • Olieprijs verder omlaag

  Dinsdag 6 februari 2018 21:16

  Sentiment ook op oliemarkt negatief.
  (ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is dinsdag verder gedaald. De maart-future op een vat West Texas Intermediate verloor 0,76 dollar, of 1,2 procent, op een settlement van 63,39 dollar.
  Oliemarkten ontsnapten niet aan de malaise op de aandelenmarkten. "We zijn van mening dat het sentiment is gedraaid en dat er op korte termijn meer neerwaarts risico is voor de o..

  Lees meer
 • Damrak opent vermoedelijk vlak

  Woensdag 24 mei 2017 08:33

  Moody's waardeert China af.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs gaat woensdag vermoedelijk een vlakke tot licht hogere opening tegemoet. Futures op de AEX noteerden ruim een half uur voor de openingsgong tot 0,1 procent in het groen. Dinsdag eindigde de hoofdgraadmeter nog 0,1 procent hoger op 528,17 punten.
  Marktanalist Ron van der Does van IG verwacht een vlakke opening rond het niveau van..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed