Nieuws NYSE Euronext

 • Euronext geeft obligatie uit

  Woensdag 11 april 2018 18:13

  Omvang 500 miljoen euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Euronext heeft voor het eerst zelf een obligatie uitgegeven ter waarde van 500 miljoen euro. Dit maakte de beursuitbater woensdag nabeurs bekend.
  De obligatie staat genoteerd aan Euronext Dublin en heeft een looptijd van zeven jaar en een jaarlijkse coupon van één procent. De obligatie kreeg een A-rating van kredietbeoordelaar S&P.
  Het orderboek was g..

  Lees meer
 • Euronext keurt benoemingen goed

  Donderdag 22 maart 2018 08:03

  Paul Humphrey interim-topman Euronext Londen.
  (ABM FN-Dow Jones)Euronext is akkoord gegaan met onder meer de benoeming van Paul Humphrey als interim-topman van Euronext Londen. Dit maakte de Europese beursorganisatie donderdag voorbeurs bekend.
  Het bestuur van Euronext ging akkoord met de benoeming van hoofd Fixed Income, Rates & FX Paul Humphrey als interim-CEO van Euronext Londen en hoofd Glob..

  Lees meer
 • Beursblik: ING verhoogt koersdoel Euronext

  Woensdag 30 augustus 2017 09:57

  Koersdoel naar 55,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Euronext verhoogd van 50,00 naar 55,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
  Volgens de analisten van ING is Euronext koopwaardig omdat de concurrentie op de derivatenmarkt ten goede keert na het stopzetten van TOM, het beursbedrijf over een sterke balans beschikt die met een oorlogskas van 1,4 miljard euro nieuwe ov..

  Lees meer
 • Euronext rondt overname Irish Stock Exchange af

  Dinsdag 27 maart 2018 07:58

  Beursbedrijf betaalde 137 miljoen euro.
  (ABM FN-Dow Jones)Euronext heeft de in november vorig jaar aangekondigde overname van de Irish Stock Exchange (ISE) afgerond. Dit maakte de beursuitbater van onder meer de Amsterdamse en Brusselse beurs dinsdagochtend bekend, nadat toezichthouders de acquisitie goedkeurden.
  Euronext betaalde 137 miljoen euro voor de overname. Het bedrijf sprak van een bela..

  Lees meer
 • Euronext rondt aandeleninkoop af

  Maandag 2 oktober 2017 18:35

  Ruim 45.000 stukken ingekocht.
  (ABM FN-Dow Jones) Euronext heeft een inkoopprogramma van eigen aandelen afgerond. Dit maakte het beursbedrijf maandagavond bekend.
  In totaal kocht Euronext 45.659 eigen aandelen in tussen 14 en 29 september. De gemiddelde prijs die werd betaald, is 51,02 euro.
  De aandelen werden ingekocht met betrekking tot de beloningsplannen van Euronext.
  Door: ABM Financial N..

  Lees meer

 

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed