Advies Amsterdam Commodities

 • Vier aandelen die Amerika sterk houden

  Dinsdag 21 februari 2017 10:12

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor internationa..

  Lees meer
 • VIDEO: Dit moet u weten over Portefeuille NL

  Vrijdag 24 februari 2017 16:47

  Lees meer over Portefeuille NL Wilt u meer lezen over de dividendportefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.nl/welkomactie

  Lees meer
 • Nieuws is compleet irrelevant

  Donderdag 2 maart 2017 11:35

  De belegger kan zijn resultaten met sprongen vooruit zien gaan als hij beslist op basis van koers-winstverhoudingen en het nieuws negeert. De Amerikaanse aandelenmarkt is de best gedocumenteerde aandelenmarkt ter wereld. Het interessante hiervan is dat er nauwkeurig aandelenonderzoek mogelijk is vanaf 1871. De drie aantrekkelijkste moment om aandelen te kopen waren in 1921, 1932 en 1981. In die dr..

  Lees meer
 • Verhoging Fed-tarief lijkt onvermijdelijk

  Woensdag 8 maart 2017 14:31

  Veilige staatsobligaties gingen afgelopen week in de uitverkoop. De Amerikaanse tienjaarsrente steeg van 2,39% naar 2,54% op woensdagmorgen. In Duitsland steeg de tienjaarsrente van 0,21% naar 0,35%. Ook de rente in Frankrijk, Spanje en Italië maakte een dergelijke sprong omhoog. Aanleiding hiervoor waren toespraken van diverse bestuursleden van de Amerikaanse centrale bank waarin werd gehint op e..

  Lees meer
 • Populair deze week: Drie internationale topaandelen

  Zaterdag 11 maart 2017 08:15

  Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Gratis artikelen: 1. Drie internationale topaandelen Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Lees meer 2. 37 van onze internationale TA-kooptips in de plus Hier vindt u het overzicht van de rendementen – inclusief dividend – van..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed