Advies Beter Bed

 • Technische Analyse Nederland: Gekwakkel op Beursplein

  Donderdag 30 november 2017 15:00

  NSI is een van de weinige pareltjes. Voor het overige is het kwakkelen op de Amsterdamse beurs. Wij hebben dan ook twee adviesverlagingen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Beter Bed Fugro Intertrust NSI SBM Offshore   The post Technische Analyse Nederland: Gekwakkel op Beursplein appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Koopadviezen domineren

  Vrijdag 30 juni 2017 18:00

  Koopadviezen zijn nog steeds dominant in Nederland, vooral bij de kleinere aandelen. Maar het grote Shell mist de boot. 
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Shell Besi Acomo ING Beter Bed       Lees ook: Reeks adviesverlagingen
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan d..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Beeld blijft rooskleurig

  Dinsdag 7 maart 2017 15:47

  Het beeld voor de Nederlandse aandelen blijft positief. De AEX sluit voor het eerst sinds zomer 2015 de week af boven de 500 punten. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: KAS Bank Beter Bed ArcelorMittal Wereldhave ING Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Euforie op Wall Street
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan ..

  Lees meer
 • Alle macro-indicatoren presteren beter

  Dinsdag 17 oktober 2017 14:28

  Alle Nederlandse macro-indicatoren presteren momenteel beter dan hun langjarige trend, meldde het CBS maandag. Weliswaar was de stemming onder consumenten in september wat minder positief dan in augustus, daar staat tegenover dat het producentenvertrouwen vorige maand het hoogste niveau in 9,5 jaar bereikte. Consumenten Het volume van de goederenexport was in augustus ruim 7% groter dan in augustu..

  Lees meer
 • Deze vijf AEX-fondsen kunt u beter laten liggen

  Vrijdag 13 oktober 2017 09:30

  Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze frundamentele verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): één met Nederlandse verkoopadviezen, waaronder in de regel ook enkele AEX-fondsen,  en één met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Gisteren publiceerden wij: 21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk kunt zijn. GRATIS Om ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed