Advies Beter Bed

 • ASML neemt AEX op sleeptouw

  Dinsdag 23 januari 2018 15:45

  ASML trapte afgelopen week in Nederland het kwartaalcijferseizoen af en zette de AEX uiteindelijk op winst. De AEX-index sloot over de afgelopen beursweek (maandag t/m maandag) 1,7% hoger, geholpen door beter dan verwachte kwartaalcijfers van ASML. Daarnaast kondigde de chipmachinefabrikant aan voor €2,5 mrd aan eigen aandelen terug te kopen en het dividend met 17% te verhogen tot €1,40. Beleggers..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Gekwakkel op Beursplein

  Donderdag 30 november 2017 15:00

  NSI is een van de weinige pareltjes. Voor het overige is het kwakkelen op de Amsterdamse beurs. Wij hebben dan ook twee adviesverlagingen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Beter Bed Fugro Intertrust NSI SBM Offshore   The post Technische Analyse Nederland: Gekwakkel op Beursplein appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Koopadviezen domineren

  Vrijdag 30 juni 2017 18:00

  Koopadviezen zijn nog steeds dominant in Nederland, vooral bij de kleinere aandelen. Maar het grote Shell mist de boot. 
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Shell Besi Acomo ING Beter Bed       Lees ook: Reeks adviesverlagingen
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan d..

  Lees meer
 • Alle macro-indicatoren presteren beter

  Dinsdag 17 oktober 2017 14:28

  Alle Nederlandse macro-indicatoren presteren momenteel beter dan hun langjarige trend, meldde het CBS maandag. Weliswaar was de stemming onder consumenten in september wat minder positief dan in augustus, daar staat tegenover dat het producentenvertrouwen vorige maand het hoogste niveau in 9,5 jaar bereikte. Consumenten Het volume van de goederenexport was in augustus ruim 7% groter dan in augustu..

  Lees meer
 • Risicovolle bedrijfsobligaties presteren beter dan aandelen

  Dinsdag 12 december 2017 15:15

  De bedrijfsobligatiemarkten kabbelen rustig naar het jaareinde. De risico-opslagen op de meest kredietwaardige ‘investment grade’ euro-bedrijfsleningen bleven vrijwel stabiel, terwijl de onderliggende staatsrente iets daalde. Zodoende sloot de iBoxx Corporates Index de week af met een effectief rendement van circa 0,9%. High yield werd daarentegen getroffen door winstnemingen en moest wat terrein ..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed