Nieuws Beter Bed

 • Topman Beter Bed vertrekt

  Vrijdag 14 juli 2017 17:25

  CEO verlaat onderneming per november.
  (ABM FN-Dow Jones) Ton Anbeek verlaat per 1 november dit jaar Beter Bed. Dit kondigde de beddenverkoper uit Uden vrijdagmiddag kort voor het sluiten van de beurs aan.
  "Sinds 1 maart 2010 ben ik CEO van Beter Bed Holding N.V. Het was voor mij een moeilijke beslissing de groep te verlaten, maar na ruim 7 jaar ben ik toe aan een nieuwe uitdaging", zo verklaarde..

  Lees meer
 • Beursblik: ING haalt Beter Bed van kooplijst

  Maandag 6 november 2017 08:18

  Koersdoel flink omlaag naar 16,25 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het advies van Beter Bed verlaagd van Kopen naar Houden en stelde het koersdoel eveneens flink neerwaarts bij van 27,50 naar 16,25 euro.
  Analisten van de bank haalden Beter Bed van de kooplijst, nadat de kwartaalcijfers van het concern voor een "negatieve verrassing" zorgden. De marktvorsers wezen onder meer op de de negatieve ..

  Lees meer
 • Beter Bed boekt hogere kwartaalomzet

  Vrijdag 14 juli 2017 08:26

  Beddenverkoper boekt conform verwachting hogere omzet.
  (ABM FN-Dow Jones) Beter Bed heeft in het tweede kwartaal van 2017 de omzet zien stijgen, ondanks dat het warme zomerweer invloed heeft gehad op de bezoekersaantallen. Dit maakte de beddenverkoper vrijdag voorbeurs bekend.
  De netto-omzet van Beter Bed steeg in het tweede kwartaal met 5,3 procent op jaarbasis van 89,8 miljoen naar 94,6 miljoe..

  Lees meer
 • Beter Bed kwartaalomzet hoger

  Vrijdag 3 november 2017 08:34

  Orderportefeuille ook gestegen.
  (ABM FN-Dow Jones) Beter Bed Holding heeft in het derde kwartaal van 2017 een hogere omzet geboekt en zag de orderportefeuille stijgen, maar de omzet in de belangrijke Duitse markt daalde. Dit bleek vrijdag voorbeurs uit de kwartaalrapportage van de beddenverkoper uit Uden.
  Het matrassenbedrijf zag de omzet met 3,3 procent oplopen van 102,0 miljoen naar 105,4 milj..

  Lees meer
 • Kwartaalmzet Beter Bed flink onder druk

  Vrijdag 19 januari 2018 08:36

  Omzetstijging in heel 2017 ondanks lagere verkopen in Duitsland.
  (ABM FN-Dow Jones) Beter Bed Holding heeft in het vierde kwartaal van 2017 een lagere omzet geboekt vanwege een omzetdaling in de grootste verkoopmarkt Duitsland en enkele andere markten. Dit bleek vrijdag voorbeurs uit de kwartaalupdate van de beddenverkoper uit Uden.
  Het bedden- en matrassenbedrijf zag de kwartaalomzet met 9,4 pr..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed