Nieuws Beter Bed

 • Topman Beter Bed vertrekt

  Vrijdag 14 juli 2017 17:25

  CEO verlaat onderneming per november.
  (ABM FN-Dow Jones) Ton Anbeek verlaat per 1 november dit jaar Beter Bed. Dit kondigde de beddenverkoper uit Uden vrijdagmiddag kort voor het sluiten van de beurs aan.
  "Sinds 1 maart 2010 ben ik CEO van Beter Bed Holding N.V. Het was voor mij een moeilijke beslissing de groep te verlaten, maar na ruim 7 jaar ben ik toe aan een nieuwe uitdaging", zo verklaarde..

  Lees meer
 • Beter Bed boekt hogere kwartaalomzet

  Vrijdag 14 juli 2017 08:26

  Beddenverkoper boekt conform verwachting hogere omzet.
  (ABM FN-Dow Jones) Beter Bed heeft in het tweede kwartaal van 2017 de omzet zien stijgen, ondanks dat het warme zomerweer invloed heeft gehad op de bezoekersaantallen. Dit maakte de beddenverkoper vrijdag voorbeurs bekend.
  De netto-omzet van Beter Bed steeg in het tweede kwartaal met 5,3 procent op jaarbasis van 89,8 miljoen naar 94,6 miljoe..

  Lees meer
 • Beursblik: NIBC verlaagt advies Beter Bed

  Vrijdag 28 oktober 2016 10:02

  Advies naar Neutraal.
  (ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft vrijdag het advies voor Beter Bed verlaagd van Accumuleren naar Neutraal en stelde het koersdoel neerwaarts bij van 25,00 naar 19,00 euro.
  Analist Gerard Rijk van NIBC nam de taxaties aanzienlijk onder handen op basis van de verminderde concurrentiepositie van Beter Bed in Duitsland en de hogere kostenbasis. Daarbij ligt de waardering van het a..

  Lees meer
 • Beter Bed boekt licht lagere nettowinst

  Woensdag 30 augustus 2017 08:41

  Beddenverkoper wil interimdividend uitkeren.
  (ABM FN-Dow Jones) Beter Bed heeft in de eerste zes maanden van 2017 een licht lagere nettowinst geboekt op een hogere omzet. Dit maakte de beddenverkoper woensdag voorbeurs bekend.
  CEO Ton Anbeek meldde met name gezien de groei van de twee belangrijkste markten van de groep tevreden te zijn met de ontwikkeling van de omzet en het resultaat. De bestuu..

  Lees meer
 • Meer winkels en omzet voor Beter Bed

  Vrijdag 20 januari 2017 08:28

  UDEN (ANP) - Beddenfabrikant Beter Bed heeft afgelopen kwartaal meer omzet geboekt, vooral doordat er meer winkels werden geopend. Hogere kosten en aanhoudende problemen in Duitsland zorgden echter voor een slechter resultaat dan een jaar eerder, maakte het Udense bedrijf vrijdag bekend.De totale omzet van Beter Bed kwam in het vierde kwartaal uit op 111,8 miljoen euro. Dat betekende een stijging ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed