Advies Heijmans

 • Technische Analyse Nederland: Uitgebluste koersen?

  Dinsdag 18 april 2017 14:51

  ..aantal aandelen laat na een interessant koersherstel weer het hoofd hangen. Dat geldt onder meer voor Ahold Delhaize en Heijmans. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Ahold Delhaize Heijma..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Trendbeeld is grillig

  Donderdag 24 augustus 2017 16:30

  ..De signalen op het niveau van individuele aandelen zijn nogal diffuus. Zo start Heijmans een stijgende trend, terwijl Altice deze juist afbreekt. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ABN Amro AkzoNobel Altice Heijmans Sligro      
  Wilt u op de hoogte b..

  Lees meer
 • Zeven recente Nederlandse TA-kooptips

  Dinsdag 5 december 2017 09:37

  ..nt ForFarmers heeft in alle marktsegmenten de afzet in het derde kwartaal opgeschroefd. Het is wachten op een overname. Heijmans Heijmans kiest definitief voor nieuwe koers (9 november 2017) Heijmans liet in ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld

  Donderdag 9 november 2017 18:00

  ..ce met een adviesverlaging. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Alphabet  Altice Brunel ForFarmers Heijmans Ordina The post Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld appeared ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Veel adviesverhogingen

  Dinsdag 9 mei 2017 14:36

  ..erhogen we het advies van maar liefs vier aandelen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Wereldhave Heijmans NN Group Intertrust Unibail-Rodamco
   
  Lees ook: Technische ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed