Advies Ordina

 • De week die komen gaat: cijfers Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans

  Zondag 30 oktober 2016 07:27

  ..elijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 44 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans. Ook de columns van Karel Mercx en Ivan Snurer zullen..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Positiviteit overheerst

  Dinsdag 21 maart 2017 15:45

  ..technische beeld van Nederlandse aandelen blijft uitstekend. Maar er zijn uitzonderingen die de regel bevestigen, zoals Ordina. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: KPN Heineken Wessanen A..

  Lees meer
 • Groeiende groep stijgers

  Dinsdag 7 februari 2017 16:18

  ..ch bij deze fondsen aan. Het heeft potentie tot €43. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: TKH Group Ordina ASML RELX IMCD         Lees ook: Technische Analyse Nederland..

  Lees meer
 • Vijf koopwaardige Nederlandse technologiebedrijven

  Dinsdag 20 december 2016 11:27

  ..artaal brengt forse verbetering. Financieel is Besi sterk, en de waardering vinden we acceptabel. Lees meer Omzetdaling Ordina valt tegen Totdat duidelijk is of de omzettegenvaller inderdaad wordt veroorzaakt..

  Lees meer
 • Rendementen van onze TA-kooptips

  Woensdag 1 maart 2017 09:15

  ..endement – met Sif, AMG en ArcelorMittal als absolute uitblinkers – en vijftien een negatief rendement, met NN Group en Ordina als achterblijvers. Het gemiddelde rendement van de 36 tips was +2,9%, tegenover ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed