Advies VastNed

 • Technische Analyse Nederland: Flinke tegenstellingen

  Donderdag 27 juli 2017 17:10

  Het beeld op het Damrak is wisselend. Koopwaardig zijn Vastned en ­TomTom, maar dat kan niet worden gezegd van Randstad en Value8. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: TomTom Vastned DSM Randstad Value8      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Ondertoon Beursplein positief

  Donderdag 16 november 2017 14:35

  Aandelen uit het Nederlandse universum houden een positieve ondertoon. Dat geldt niet voor Accell, dat juist de stijgende trend verlaat.   Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Accell Corbion Value8 Vastned Wereldhave   The post Technische Analyse Nederland: Ondertoon Beursplein positief appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Zon blijft schijnen op Damrak

  Dinsdag 6 juni 2017 14:03

  De zon blijft schijnen over het Nederlandse aandelenlandschap. Veel aandelen zetten hun stijgende trend voort. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Accell AkzoNobel BAM RELX Vastned   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Glas is nog halfvol Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink on..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: In rustiger vaarwater

  Dinsdag 24 januari 2017 16:58

  Na weken van duidelijk zichtbare verbeteringen bij individuele aandelen keert de rust op het Damrak terug. Alleen Boskalis Westminster wordt in advies verhoogd. Het haarscheurtje bij Galapagos baart ons zorgen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Sligro Vastned ICT Group Galapagos Boskalis Westminster   Lees ook: Technische Analyse Nederland: Veel adviesverhogingen
  Wie m..

  Lees meer
 • Zeven recente Nederlandse TA-kooptips

  Dinsdag 5 december 2017 09:37

  Op basis van technische analyse hebben wij voor zeven fondsen op het Beursplein recent een koopadvies gegeven. De in Amsterdam genoteerde fondsen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert. Deze kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden. 52 NEDERLANDSE TA-KOOPTIPS Giste..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed