Advies Nieuwe Steen

 • Nieuwe banen geven Wall Street nieuwe impuls

  Dinsdag 12 december 2017 14:28

  De aandelenbeurzen op Wall Street kregen vorige week vrijdag een nieuwe impuls. Dit kwam door gunstige Amerikaanse werkgelegenheidscijfers over november. Met 228.000 nieuwe banen bleef de werkloosheid in de VS laag op 4,1%. Belangrijk hierin was de arbeidsmarkt in Texas and Florida. Die herstelde zich van het orkaangeweld in september. Rentebeleid De banengroei is een belangrijke indicator waar de..

  Lees meer
 • Nieuwe aflevering van goednieuwsshow

  Woensdag 1 november 2017 11:49

  De financiële markten beleefden afgelopen week een nieuwe aflevering van de goednieuwsshow voor beleggers. Het belangrijkste nieuws was dat de ECB vanaf januari de maandelijkse inkoop van obligaties gaat halveren. Rentedaling Het besluit leidde tot rentedaling bij veel tienjaarsobligaties van eurolanden en gaf een nieuwe impuls aan de markt voor euro-bedrijfsobligaties. Ook daalde de euro naar 1,1..

  Lees meer
 • Column: De ezel en de steen

  Woensdag 25 januari 2017 10:04

  Ik heb het zwaar. Er is een kans dat ik mijn grootste fout met beleggen ga herhalen. Op de top van de technologiezeepbel in het jaar 2000 ben ik gaan beleggen. Nu denk ik dat de wereld aan de vooravond staat van een doorbraak in kunstmatige intelligentie, waarvan de grote vijf beursgenoteerde technologiebedrijven in de VS enorm zullen profiteren. Er zijn meerdere aanwijzingen dat er een zeepbel is..

  Lees meer
 • Nieuwe toegangscode nodig om in te loggen

  Zaterdag 28 januari 2017 10:00

  Onlangs heeft Beleggers Belangen een nieuwe eigenaar gekregen, genaamd ONE Business bv. Door deze overgang zijn we overgestapt naar een nieuw inlogsysteem voor abonnees op BeleggersBelangen.nl. Hierdoor kan het zijn dat uw huidige toegangscode en wachtwoord begin volgende week niet meer geldig zijn. Uw abonneegegevens en e-mailadres zijn bij ons bekend, maar omdat we uw privacy serieus nemen zijn ..

  Lees meer
 • Dividendportefeuille: nieuwe records

  Dinsdag 6 juni 2017 15:31

  De dividendportefeuille is dit jaar goed voor een plus van 9,5%, waardoor het totaalrendement inmiddels een recordniveau van +166,2% heeft bereikt. Abbott Laboratories bereikte de hoogste koers in ruim twee jaar tijd, op $46,75. Ook Microsoft, Dow Chemical en Becton Dickinson wonnen ruim 3% en staan op recordhoogte. In Europa waren Bayer, SEB en Coloplast de grote uitschieters. Bayer noteert inmi..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed