Nieuws Nieuwe Steen

 • Heineken legt eerste steen voor brouwerij op Mozambique

  Maandag 4 december 2017 10:55

  Investering van 85 miljoen euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Heineken heeft maandag de eerste steen gelegd van de nieuwe bouwerij die het op Mozambique gaat bouwen. Dit maakte de Amsterdamse brouwer maandag bekend.
  Met de brouwerij is een investering van circa 85 miljoen euro gemoeid. De capaciteit van de nieuwe brouwer is 0,8 miljoen hectoliter.
  Het eerste bierflesje moet in de eerste helft van 2019 va..

  Lees meer
 • Opfrisbeurt voor de Houtribdijk

  Woensdag 21 december 2016 08:19

  ROTTERDAM (ANP) - Baggerconcerns Van Oord en Boskalis gaan aan de slag met de versterking van de Houtribdijk, die ligt tussen Enkhuizen en Lelystad. Dat werd woensdag bekendgemaakt.Rijkswaterstaat is van plan de order te gunnen aan een combinatie van de twee bedrijven, voor een aanneemsom van 90 miljoen euro. Het aandeel voor Van Oord daarin is volgens een persverklaring 45 miljoen euro.Het projec..

  Lees meer
 • Mercedes-Benz bouwt fabriek in Rusland

  Dinsdag 20 juni 2017 12:46

  MOSKOU (ANP/DPA) - Het Duitse autoconcern Daimler heeft dinsdag de eerste steen gelegd voor een nieuwe fabriek voor dochteronderdeel Mercedes-Benz in Rusland. De fabriek in de regio rond Moskou moet vanaf 2019 beginnen met de productie van de E-klasse voor de Russische markt.Later zullen ook terreinwagens van de G-klasse van Mercedes worden gebouwd bij de vestiging. De jaarlijkse productie moet op..

  Lees meer
 • Apple onthult nieuwe iPhone op 12 september

  Maandag 28 augustus 2017 17:08

  Ook nieuwe smartwatch getoond.
  (ABM FN-Dow Jones) Apple onthult op 12 september de nieuwe iPhone 8. Dit zeggen bronnen tegen Dow Jones Newswires.
  Volgens de bronnen zal Apple drie nieuwe iPhones presenteren, evenals een nieuwe smartwatch, tijdens een event op 12 september.
  De nieuwe iPhone 8 zal volgens analisten te koop zijn vanaf 1.000 dollar. Daarmee zou de nieuwe iPhone circa 50 procent duu..

  Lees meer
 • Apple onthult nieuwe iPhone

  Dinsdag 12 september 2017 05:12

  CUPERTINO (ANP) - Wijlen Steve Jobs is weer een beetje terug bij Apple. Het bedrijf presenteert dinsdag zijn nieuwste iPhone, een evenement waar de fans elk jaar reikhalzend naar uitkijken. De presentatie is voor het eerst in het Steve Jobs Theater, een onderdeel van het nieuwe, futuristische hoofdkantoor van Apple.Apple presenteert normaal gesproken twee iPhones tegelijk, een gewone versie en een..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed